Media

Τούνη κατά Σταμάτη: «Με ενόχλησε γιατί εγώ δεν την «έδωσα». Δεν θα ξανασηκώσω τηλέφωνο...»

Gossip-tv Team

H Ιωάννα Τούνη καλεσμένη στην εκπομπή, Ευτυχείτε, μίλησε για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την Σάσα Σταμάτη.

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι κακός αλλά σαν Ιωάννα προσπαθώ να το ισοσταθμήσω και να πω «Δεν χρειάζεται να φέρεσαι σε άλλους καχύποπτα και άσχημα. Δώσε στον κάθε άνθρωπο την ευκαιρία του και αν είναι να στη φέρει, οκ μικρό το κακό. Μία ακόμα, δεν έγινε κάτι»».

Και πρόσθεσε: «Δε νομίζω να είχε κακή πρόθεση η Σάσα από πλευράς της. Είναι σίγουρα παρεξηγημένο άτομο γιατί είναι πολύ έντονη και το δέχομαι γιατί κι εγώ σαν προσωπικότητα είμαι αμφιλεγόμενο άτομο».

Και υπογράμμισε: «Ποτέ δε με ενημέρωσε ότι δίνω συνέντευξη ούτε για πού, ούτε έγινε σαν ερωτηματολόγιο και η ηχογράφηση ήταν μου με έφερε στο όριό μου. Με ενόχλησε πολύ γιατί εγώ δεν την 'έδωσα'. Το μόνο που είπα ήταν ότι αυτό που ειπώθηκε δεν ήταν έτσι ακριβώς γιατί ήταν στα πλαίσια μιας συζήτησης φιλικής και δεν παραποιήθηκαν τα λόγια μου. Δηλαδή δεν την «έβγαλα», απλά το κόψε - ράψε μίας συνέντευξης που εγώ θα μιλήσω πέντε λεπτά και θα βγούνε εννιά σειρούλες είναι λογικό γραπτά να μην υπάρχουν ακριβώς οι πληροφορίες σωστά».

«Τη συνάντησα στα Mad τυχαία και είπαμε ένα «γεια»… Ούτε εγώ ούτε αυτή πιστεύω ότι κρατάει κακία όμως δε θα ξανασηκώσω το τηλέφωνο σε δημοσιογράφο, γιατί δεν είναι ωραίο και όλο αυτό που συμβαίνει για μένα» κατέληξε η Ιωάννα Τούνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved