Κωνσταντίνου και Ελένης: Επιστρέφει 20 χρόνια μετά; Τα σχέδια του Χάρη Ρώμα
Media

Κωνσταντίνου και Ελένης: Επιστρέφει 20 χρόνια μετά; Τα σχέδια του Χάρη Ρώμα

Κωνσταντίνου και Ελένης: Κι όμως, οι πληροφορίες θέλουν την Ελένη Ράντου να έχει ήδη συμφωνήσει!

Είναι η μοναδική σειρά στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, η οποία έχει προβληθεί αμέτρητες φορές σε επανάληψη. Ο ANT1 εξακολουθεί να έχει στο πρόγραμμά του το Κωνσταντίνου και Ελένης, το οποίο μέχρι και σήμερα σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το κανάλι.

Κατά καιρούς μάλιστα, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Χάρη Ρώμα να συζητά για το remake της σειράς, κάτι που έχει διαψεύσει ο ίδιος. Αυτή τη φορά όμως, το ρεπορτάζ θέλει το Κωνσταντίνου και Ελένης να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Ναι, υπάρχουν ήδη οι πρώτες σκέψεις και συζητήσεις προκειμένου οι δύο πρωταγωνιστές να ενωθούν ξανά γυρίζοντας κινηματογραφική ταινία με τις ζωές του Κωνσταντίνου και της Ελένης, 20 χρόνια μετά.

Το σχετικό ρεπορτάζ παρουσίασε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή, Πάμε Δανάη

«O Χάρης Ρώμας έχει βάλει στο μυαλό του να κάνει το Κωνσταντίνου και Ελένης κινηματογραφική ταινία. Έχει προσεγγίσει ήδη την Ελένη Ράντου. Η Ελένη είναι πάρα μα πάρα πολύ κοντά στο να δεχτεί και να πει το ΝΑΙ και να έχουμε ξανά τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου μαζί, σε κινηματογραφική ταινία», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved