Media

Χάρης & Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποιοι συζητούν για το πάνελ της εκπομπής τους;

Gossip-tv Team

Σε περίπου έναν μήνα από σήμερα, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη επιστρέφουν στην τηλεόραση με τη δική τους εκπομπή που σύμφωνα με τα όσα ακούγονται θα προβάλλεται το σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε, έκανε δοκιμαστικό ο Δημήτρης Μακαλιάς για να είναι στην εκπομπή του ζευγαριού στον ΣΚΑΙ. Ο ίδιος ο ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψει το οτιδήποτε για αυτή την πληροφορία, λέγοντας πως είναι νωρίς ακόμα να μιλάει για μία πρόταση που δεν έχει κλείσει. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε στην κάμερα της εκπομπής ο Δημήτρης Μακαλιάς:

Πάντως, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το θέμα, στο δοκιμαστικό αυτό, το ζευγάρι έδειξε να έχει μία πολύ καλή χημεία με τον Δημήτρη Μακαλιά και δεν αποκλείεται να είναι ο επικρατέστερος για το πάνελ της εκπομπής.

Η Χριστίνα Πολίτη, επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα πάει και εκείνη στον τηλεοπτικό σταθμό για δοκιμαστικό για την εκπομπή.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο αποκαλύφθηκε για την εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάζουν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved