Ανδρέας Γεωργίου: Μάθε πρώτος το παρασκήνιο της μεταγραφής «βόμβα» στο Mega
Media

Ανδρέας Γεωργίου: Μάθε πρώτος το παρασκήνιο της μεταγραφής «βόμβα» στο Mega

Χθες, έγινε γνωστή η είδηση πως ο επιτυχημένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου έκανε την μεταγραφή του για το κανάλι του Mega.

Αυτή η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία! Το παρασκήνιο πίσω από την μεγάλη μεταγραφή παρουσίασε η πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με το ρεπορταζ της εκπομπής, ο Ανδρέας Γεωργίου είχε ενημερώσει το κανάλι του Φαλήρου πως βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όπως αποκάλυψε κοντινό άτομο από το περιβάλλον του Ανδρέα Γεωργίου, είπε: Όταν ο Ανδρέας πήγε στον ΣΚΑΪ, υπήρχαν πέντε σειρές “στα σκαριά”, αφού το κανάλι είχε αποφασίσει να επενδύσει στη μυθοπλασία. Τελικά στον ΣΚΑΪ έμειναν μόνο οι 8 Λέξεις».

Και συμπλήρωσε: «Το κανάλι ζήτησε από τον Ανδρέα να τους απαντήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, αν θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Πριν ένα μήνα, ο Ανδρέας τους ενημέρωσε ότι συζητάει και με άλλα κανάλια για τη νέα σεζόν. Όταν υπέγραψε με το Mega, ο ΣΚΑΪ ενημερώθηκε εγκαίρως για τη συμφωνία αυτή. Το Mega αμέσως μετά αποφάσισε να το κοινοποιήσει με Δελτίο Τύπου, αφού είχαν πέσει οι υπογραφές.».

Δείτε το παρακάτω video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved