Δυο ξένοι: Η Ντένη αποκαλύπτει τις πραγματικές συνθήκες του ατυχήματος
Media

Δυο ξένοι: Η Ντένη αποκαλύπτει τις πραγματικές συνθήκες του ατυχήματος

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Δυο ξένοι, η Ντένη αποκαλύπτει στους έκπληκτους Νικηφόρο και Τόλη τις πραγματικές συνθήκες του ατυχήματος.

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά το ατύχημα, δίνοντας την είδηση και την αποκλειστική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η Ντένη και η Φλώρα, πηγαίνοντας πρωί πρωί στο δωμάτιο του Κωνσταντίνου, βρίσκονται μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα: τον Κωνσταντίνο με τη Μαρίνα να κοιμούνται αγκαλιά! Και τότε αρχίζει το πανηγύρι.

Οι δύο γυναίκες, καταλαβαίνοντας ότι η καταστροφή είναι προ των πυλών, φασκιώνουν τη Μαρίνα με γάζες και σ' όποιον επισκέπτεται τον Κωνσταντίνο υποστηρίζουν ότι ο νέος "γείτονας" είναι ένας Τσετσένος ασθενής που φέρανε προσωρινά στο δωμάτιο. Τότε παίρνουν την απόφαση με την πρώτη ευκαιρία να βγάλουν με φορείο τη Μαρίνα και να την οδηγήσουν στο δωμάτιό της κάτω από τη μύτη των δημοσιογράφων και των καναλιών, που έχουν σπεύσει στο νοσοκομείο.

Τελικά, με τα χίλια ζόρια καταφέρνουν να την οδηγήσουν στο δωμάτιό της, όπου την περιμένουν οι ρεπόρτερς για αποκλειστικές δηλώσεις για το ατύχημά της. Στη διάρκεια της συνέντευξης, δεν αναφέρεται στον Κωνσταντίνο κάτι που καθησυχάζει τον χτυπημένο καθηγητή. Όμως, καθώς κυλάει η νύχτα και η ηρεμία δείχνει να έχει διαδεχθεί τον πρωινό πανικό, η Μαρίνα επισκέπτεται για άλλη μια φορά τον Κωνσταντίνο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved