Survivor: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς και οι πιο αντιπαθείς παίκτες των Μαχητών
Media

Survivor: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς και οι πιο αντιπαθείς παίκτες των Μαχητών

Survivor: Όσο προχωράμε στο παιχνίδι και γνωρίζουμε καλύτερα τους παντελώς άγνωστους Μαχητές, τόσο περισσότερο αποκτούμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την προσωπικότητά τους και τις αντιδράσεις τους κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. 

Η αλήθεια είναι ότι έχουν ήδη ξεχωρίσει οι πιο δημοφιλείς αλλά και οι πιο αντιπαθείς παίκτες στην παραλία των Μαχητών και ήρθε η ώρα να μπούμε λίγο στα... ενδότερα της συγκεκριμένης ομάδας.

Προσφάτως, προς έκπληξη πολλών ακούσαμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι από τη συγκεκριμένη ομάδα δημοφιλέστερος είναι ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος ήταν και υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του. Ο 26χρονος αγρότης του Survivor από το Ζευγολατιό Κορινθίας είναι δουλευταράς, δεν φέρνει πολλές νίκες στην ομάδα του αλλά είναι μάχιμος και δεν διστάζει να τα βάλει με όποιον αμφισβητήσει την ηθική του.

Ένας άλλος πολυσυζητημένος παίκτης είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο ζαχαροπλάστης της ομάδας που συνεχώς παραπονιέται και ίσως γι' αυτό και δεν είναι από τους δημοφιλέστερους.

Πολλές φορές μάλιστα θυμώνει τους συμπαίκτες του κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις. Προσφάτως μάλιστα οι συμπαίκτες του τον κατηγόρησαν για διπροσωπία γιατί αλλιώς μιλάει μπροστά στον Λιανό στο συμβούλιο και αλλιώς στην καλύβα. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Κώστας κατάφερε να διώξει από το παιχνίδι στην ίδια ψηφοφορία αποχώρησης την Αγγελική Λάμπρη που ως ηθοποιός, λογικά, έπρεπε να έχει περισσότερη στήριξη από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βέβαια, κατέχει εκλεκτή θέση στην καρδιά των οπαδών των Μαχητών. Είναι γρήγορος, δεν μπλέκεται σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις στην παραλία, είναι ξεκάθαρα στην ομάδα των δυνατών η οποία αποτελείται από τον Κόρομι και τον Παπαδόπουλο, δεν μιλάει πολύ αλλά δίνει την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο James Καφετζής είναι επίσης ένας παίκτης που μάλλον αρχίζει να βλέπει τις... μετοχές του να ανεβαίνουν σε ό,τι αφορά την απήχηση που έχει στο τηλεοπτικό κοινό. Μοιάζοντας καταπληκτικά με τον πρίγκιπα Harry και έχοντας και εκείνος βρετανική καταγωγή, ο νεαρός παίκτης δεν μιλάει, δίνει ψυχή στα αγωνίσματα και θέλει να απέχει από ίντριγκες και κλίκες. Παρ' όλα αυτά γίνεται συχνά στόχος κάποιων από τους συμπαίκτες του που θεωρούν πως... λουφάρει από τις δουλειές της παραλίας για την καθημερινή επιβίωσή τους και συχνά τον κατηγορούν ότι δεν φέρνει τις αναμενόμενες νίκες στην ομάδα του.

Από τα κορίτσια στην ομάδα των Μαχητών, η Σοφία Μαργαρίτη παρά το γεγονός ότι πήρε άτυπα τον ρόλο της... μάνας του λόχου για την ομάδα, στην πορεία έδειξε να βγάζει εκτός εαυτού κάποιες από τις συμπαίκτριές της με μεγάλη αντίπαλό της τη Μαριπόζα αλλά και τον Κρις ο οποίος δεν λέει πλέον και τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved