Άκης Πετρετζίκης: Η ατάκα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε - Τι είπε στον Σρόιτερ
Media

Άκης Πετρετζίκης: Η ατάκα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε - Τι είπε στον Σρόιτερ

Tik Talk: Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ ήταν ο Άκης Πετρετζίκης και μίλησε για όλους και για όλα.

Και φυσικά για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

«Όλη η χρονιά είναι για πέταμα. Σε δυο χρόνια θα σταματήσουμε να μιλάμε για τον ιό. Η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι υπάρχει πανδημία ήταν όταν έκανα για πρώτη φορά τεστ covid», είπε αναφορικά με τον κορονοϊό και την εστίαση.

«Επιχειρηματικά το πρώτο μέλημα που είχαμε ήταν οι εργαζόμενοί μας. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον περισσότερο κόσμο. Φοβήθηκα για τα παιδιά που δουλεύουν στα μαγαζιά μου. Ίσως και να ανακουφιστήκαμε αρχικά που μας κλείσανε μέχρι που ήρθαν οι πρώτοι λογαριασμοί. Το πρόβλημα υπάρχει στους οικογενειάρχες. Μισός χρόνος με 500 ευρώ είναι too much. Moυ έχουν ζητήσει βοήθεια συνεργάτες μου και το θεωρώ λογικό. Αν δεν έχεις χρήματα στη άκρη ίσως να μην μπορέσεις να ανοίξεις ξανά το μαγαζί σου. Οι επιχειρηματίες τρώνε τώρα από τα έτοιμα», συνέχισε.

«Τρώω πολύ γιατί πρέπει να δοκιμάζω όλα τα φαγητά που ετοιμάζω, αλλά έχω σταματήσει τους υδατάνθρακες. Δεν μαγειρεύω σπίτι μου. Παραγγέλνω φαγητό απ΄ έξω συχνά και ο ντελιβεράς με κοιτάει περίεργα», ανέφερε ο Άκης Πετρετζίκης και σίγουρα ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved