Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Το τέλος του Βόσκαρη είναι κοντά
Media

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Το τέλος του Βόσκαρη είναι κοντά

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Από τη μία, ο Βόσκαρης καταφέρνει και πείθει τη Σοφούλα να παντρευτούν και, από την άλλη, η Ελένη είναι ένα βήμα πριν τον κλείσει στη φυλακή. Παράλληλα, στο Διαφάνι καταφτάνει η Ζορζέτ από το Παρίσι, η οποία διεκδικεί μία Θέση στη ζωή του Μελέτη.



Ο πόλεμος ανάμεσα στην Ελένη και στον Βόσκαρη έχει ξεκινήσει και είναι σκληρός. Ο καθένας δίνει αγώνα προκειμένου να στείλει πρώτος τον άλλο στη φυλακή, αλλά τα εμπόδια που συναντούν είναι πολλά. Βέβαια, κανείς δεν εγκαταλείπει την έρευνα και την προσπάθεια και σύντομα η Ελένη με τη βοήθεια του Λάμπρου θα φτάσουν ένα βήμα πριν δώσουν στον Βόσκαρη το τελειωτικό χτύπημα. Η Ελένη συνεχίζει να βρίσκει μαρτυρίες γυναικών που έχουν βασανιστεί και βιαστεί από τον Βόσκαρη και προσπαθεί να τις πείσει να τη βοηθήσουν να τον κλείσουν στη φυλακή προκειμένου να μην κινδυνεύσει καμία άλλη.

Ωστόσο, η Σοφούλα δείχνει απόλυτα παραδομένη στον Βόσκαρη, ο οποίος, μάλιστα, όπως θα δούμε, της ζητάει να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους για την επιλογή της κόρης τους μη μπορώντας να αντιδράσουν. Ο Λάμπρος, όμως, δεν μπορεί να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο και αποφασίζει να μιλήσει στον Τόλλια και να του αποκαλύψει όσα γνωρίζει για τον άνθρωπο που μπήκε τόσο γρήγορα στη ζωή της κόρης τους.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved