Survivor: Να γιατί είναι σκάνδαλο η ψηφοφορία που έκρινε την αποχώρηση της Ελέτσι!
Media

Survivor: Να γιατί είναι σκάνδαλο η ψηφοφορία που έκρινε την αποχώρηση της Ελέτσι!

Survivor: Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε ένα Συμβούλιο και μία διαδικασία αποχώρησης για γερά νεύρα αφού η μία ανατροπή διαδεχόταν την άλλη! 

Εκεί που περιμέναμε να δούμε τον παίκτη που θα προστεθεί στους ήδη δύο υποψηφίους προς αποχώρηση Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλή Κονδυλάτου, αντ' αυτού είδαμε την Ανθή να αναδεικνύεται σε δημοφιλέστερη παίκτρια, την Ασημίνα Ιγγλέζου να βγαίνει στον "τάκο" και μαζί της να βγαίνει και... out of the blue (ελληνιστί από το πουθενά) η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η μεγάλη ανατροπή ήταν ότι η Ανθή κατάφερνε, με τις ψήφους από το κοινό ως η δημοφιλέστερη παίκτρια, να κερδίσει ασυλία και σε αυτήν την ψηφοφορία ενώ το γεγονός ότι είχε το δικαίωμα να υποδείξει και έναν υποψήφιο προς αποχώρηση που θα έπαιρνε τη θέση της, έκανε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την όλη διαδικασία.

Όταν λοιπόν η Ανθή ξεστόμισε το όνομα της Ελίζαμπεθ, όλοι "πάγωσαν" για λίγο εκείνη τη στιγμή, όμως σχεδόν αμέσως έφυγε η αγωνία από το μυαλό τους, ακόμα και από την ίδια την Ελίζαμπεθ που δεν είχε προλάβει να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πόσο δε μάλλον να δείξει τον χαρακτήρα της.

Φαντάζεται κανείς λοιπόν πόσο μεγαλύτερη ήταν η έκπληξη της ίδιας αλλά και των συμπαικτών της όταν άκουσαν λίγα λεπτά αργότερα τον Λιανό να ανακοινώνει πως η Ελέτσι ήταν εκείνη που αποχωρούσε από τον Άγιο Δομίνικο.

Ακόμα και αν κάποιοι είχαν βιαστεί να βγάλουν αρνητικά συμπεράσματα για την Ελίζαμπεθ -πράγμα πολύ δύσκολο αφού ήταν μόλις δύο εβδομάδες στο παιχνίδι- ήταν αδύνατον να την ψηφίσουν προς αποχώρηση καθώς πρέπει να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Ελίζαμπεθ για μία ολόκληρη εβδομάδα (από τις συνολικά δύο που παρέμεινε στο παιχνίδι) είχε ασυλία. Πώς λοιπόν θα μπορούσε να έχει στα ίσα ψήφους όπως και οι υπόλοιποι παίκτες όταν η κάρτα με το όνομα της δεν είχε βγει καν στη διάθεση του κοινού την πρώτη εβδομάδα;

Και να το πάρουμε καθαρά μαθηματικά το όλο θέμα. Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω δύο εβδομάδες, θα δούμε ότι την πρώτη βδομάδα η Ελίζαμπεθ είχε ασυλία.

Άρα δεν ήταν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για να της χαρίσει ή να της στερήσει ψήφους στη διαδικασία δημοφιλέστερου παίκτη. Και πάμε στην προηγούμενη βδομάδα (τη δεύτερη εβδομάδα δηλαδή παραμονής της στο παιχνίδι) που η Ελίζαμπεθ έχασε το προνόμιο της ασυλίας της και τέθηκε στη διάθεση του κοινού. Κατά τη διάρκεια αυτής της δεύτερης εβδομάδας παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, η Ελίζαμπεθ τέθηκε, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, στη διάθεση του κοινού. Μόνο που οι υπόλοιποι συμπαίκτες της είχαν ήδη μία επιπλέον εβδομάδα σε ψήφους καθώς να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι αυτή τη συγκεκριμένη εβδομάδα που συζητάμε, δεν υπήρξε καμία αποχώρηση λόγω της νοσηλείας της Κάτια στο νοσοκομείο.

Πώς λοιπόν για τους άλλους παίκτες προσμετρούνται δύο εβδομάδες ψηφοφορίας και για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι μόλις μία; Μήπως γι' αυτό η δυναμική παίκτρια του reality επιβίωσης, είναι ξανά ένα βήμα, όπως ακούγεται, πριν μπει και πάλι μέσα στο παιχνίδι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved