Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Las Estrellas, η Carla ρωτά τηLucia με ποιον πέρασε τη νύχτα? Η Virginia έχει ένα όνειρο για τον Javo και τον Ignacio. Αργότερα, προσπαθεί να πλησιάσει τον Javo, αλλά την απορρίπτει. Ο Javo δεν θέλει να είναι πια με την Amanda, αλλά εκείνη επιμένει ότι θέλει να επιστρέψει σε εκείνον.

Η Nadia πηγαίνει να δει την Carla για να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτήν και τον άντρα της. Η Carla θυμώνει και καλεί τον Sebastian να την πάρει μακριά από το ξενοδοχείο.

Η Lucia και η Carla θυμώνουν τη Flor επειδή δεν κάνει αυτό που της ζητούν να κάνει.Ένα ζευγάρι φτάνει με τον διοργανωτή του γάμου τους τους στο ξενοδοχείο και αφού ελέγχουν όλες τις λεπτομέρειες , ακυρώνουν τα πάντα γιατί η Agustina, η νύφη, επανασυνδέεται με τον Federico, μια αγάπη που δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει.

Η Miranda έχει έντονη διαμάχη με τη μαμά της, την Coky, λόγω της δουλειάς της. Η Flor πηγαίνει να τη δει και να της ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε. Ο Sebastian και η Carla φιλιούνται. Ο Mariano και η Lucía δειπνούν στο ξενοδοχείο. Ο Manuel και η Miranda περνούν μαζί μια ρομαντική βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved