Media

Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Πρωταγωνιστής με φιλούσε χυδαία κάθε μέρα στη σκηνή»

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η γνωστή ηθοποιός πέρασε σε μια αρκετά σοβαρή εξομολόγηση για την περίοδο που έπρεπε φιλά επί σκηνής τον πρωταγωνιστή της.

H Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην εκπομπή, Pop Up σχολιάζοντας την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και τις νεότερες αποκαλύψεις για αντίστοιχα περιστατικά από το χώρο του θεάτρου.

Σήμερα το πρωί η γνωστή ηθοποιός έκανε νέες δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε» και έδωσε λεπτομέρειες για όλα όσα περιέγραψε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μια ημέρα πριν.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Και εγώ έχω κλειστεί στην τουαλέτα… Σε μια παράσταση κάθε μέρα μου έκανε μια συγκεκριμένη κίνηση ο πρωταγωνιστής. Είχαμε μια σκηνή με ένα φιλί, και αυτό το φιλί ήταν χυδαίο. Δεν ήταν φιλί ανάμεσα σε δύο συναδέλφους και επί σκηνής. Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Όλο μου το σώμα αντιστεκόταν και πάγωνε, με όλο μου το είναι έλεγα όχι. Ήταν πάνω στη σκηνή, δεν είχα διέξοδο.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πήγαινα στα παρασκήνια και έκλαιγα. Ο θυμός μου παραμένει με τους γύρω, με τραπέζια που υπήρχε ο παραγωγός και ο θεατρώνης και έβαζε το χέρι του και έπιανε… Μου έλεγαν είσαι τυχερή.».

Δείτε το βίντεο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved