Survivor Spoiler: Η σοκαριστική στιγμή του τραυματισμού της Σοφίας και η ομάδα που νικάει!
Media

Survivor Spoiler: Η σοκαριστική στιγμή του τραυματισμού της Σοφίας και η ομάδα που νικάει!

Survivor: Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο αγωνία, εντάσεις αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό παίκτριας θα παρακολουθήσουμε απόψε στους δέκτες μας. 

Σήμερα, Κυριακή (31/1) οι δύο ομάδες, Μπλε και Κόκκινοι θα ανασυνταχθούν για να τα δώσουν -και πάλι- όλα στον στίβο μάχης.

Έναν απαιτητικό στίβο μάχης που όμως θα προκαλέσει απώλειες στην Κόκκινη ομάδα που ήδη είναι "λαβωμένη" λόγω των απανωτών ηττών και της αφαγίας.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν για ακόμα μία Κυριακή το μεγάλο έπαθλο φαγητού που έχουν ανάγκη, όμως περισσότερο το έχουν ανάγκη οι Κόκκινοι οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει τον τελευταίο καιρό να κερδίσουν κανέναν τέτοιο αγώνα.

Η τύχη όμως ούτε τώρα θα τους χαμογελάσει αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα η Σοφία Μαργαρίτη θα τραυματιστεί και θα αποχωρήσει από τον στίβο μάχης με φορείο.

Κάτι που θα καταρρακώσει την ομάδα που όπως μαθαίνουμε από το spoiler της τελευταίας στιγμής θα στοιχίσει και πάλι στους Κόκκινους τη νίκη.

Αξίζει να πούμε εδώ ότι και απόψε έχουμε την είσοδο δύο νέων παικτών, αντρών αυτή τη φορά. Έναν για τους Μπλε και έναν για τους Κόκκινους. Όλο αυτό γίνεται για την ενίσχυση των ομάδων αγωνιστικά, κυρίως των Κόκκινων οι οποίοι φαίνεται να πέφτουν και ψυχολογικά με το σερί ηττών.

Δείτε το βίντεο με όσα θα δούμε απόψε στο Survivor:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved