J2US: Επιστρέφει τον Μάρτιο και αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στο σόου
Media

J2US: Επιστρέφει τον Μάρτιο και αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στο σόου

J2US: Τι σχεδιάζει ο Νίκος Κοκλώνης για τον επόμενο κύκλο του λαμπερού σόου;

Ο διαγωνισμός τραγουδιού «J2US», κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, αποτέλεσε ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΟΡΕΝ. Μπορεί να έριξε αυλαία, πριν από περίπου έναν μήνα, ωστόσο σχεδιάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MY tv, ο παρουσιαστής - παραγωγός Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους υπεύθυνους του σταθμού, ώστε ο νέος κύκλος να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σε αυτόν, μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε μία μεγάλη αλλαγή. Τα 7 από τα 14 ζευγάρια να είναι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και τα υπόλοιπα τηλεθεατές που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι. Όσον αφορά τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, αυτή θα συνεχίσει να αποτελείται από τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή. Να σημειωθεί ότι η μετακίνηση της εκπομπής «My Greece», με παρουσιάστρια την πρώτη, από το ΟΡΕΝ στο ΜΕGA δεν φαίνεται να επηρεάζει τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved