Άγριες Μέλισσες: Φουντώνουν τα αίματα - Άγριο Ξύλο ανάμεσα σε Νικηφόρο και Κωνσταντή
Media

Άγριες Μέλισσες: Φουντώνουν τα αίματα - Άγριο Ξύλο ανάμεσα σε Νικηφόρο και Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Πιάνονται στα χέρια για χάρη της Δρόσως

H σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως πρόκειται να αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια και αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στην οικογένεια των Σεβαστών αλλά και στις αδερφές Σταμίρη…

Πιο συγκεκριμένα, η σχέση του Κωνσταντή και του Νικηφόρου βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί τα τελευταία χρόνια, καθώς η απόφαση του Δούκα να ορίσει τον δεύτερο διάδοχό του όταν κρύφτηκε στα βουνά προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του πρώτου. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, τα δυο αδέρφια φτάνουν ξανά στα άκρα και αυτή τη φορά επίκεντρο του καβγά τους είναι η Δρόσω και η σχέση της με τον Κωνσταντή. Όλα αρχίζουν όταν η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της αδερφής της και αποφασίζει να δράσει. Δεν πάει το μυαλό της πως αυτός δεν είναι άλλος από τον αδερφό του Νικηφόρου.

Την ίδια στιγμή, η Δρόσω εκμυστηρεύεται την κρυφή σχέση της με τον Σεβαστό στην Ελένη, η οποία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ελένη προσπαθεί να συνετίσει τη Δρόσω, αλλά μάταια. Εκείνη, αν και γνωρίζει ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ τον Κωνσταντή , θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved