Σοφία Δανέζη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι την πλήγωσε μετά το Big Brother
Media

Σοφία Δανέζη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι την πλήγωσε μετά το Big Brother

Η Σοφία Δανέζη μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Big Brother, αποκάλυψε τι την πλήγωσε μετά το ριάλιτι και αναφέρθηκε στη σχέση της σήμερα με τον Δημήτρη Κεχαγιά!

Η Σοφία Δανέζη τόνισε στην εκπομπή, The 2night Show: «Δεν δέχτηκα πολλά άσχημα αλλά σίγουρα ένα 10%. Κρατώ την ουσία από όλα αυτά. Το μοναδικό πράγμα που με πλήγωσε είναι ότι αναφέρονταν συνέχεια στην οικογένειά μου. Αυτό με πείραξε τίποτα άλλο. Στενοχωρήθηκα για την μητέρα μου, την οικογένειά μου. Ότι βγήκα μπροστά κι ο κόσμος με γνώρισε και να ακούσω κι έναν λόγο παραπάνω δεν με ενοχλεί αλλά όχι να ασχοληθούν με την οικογένειά μου, ως εκεί και τίποτα άλλο. Δεν με αγγίζει.»!

Και υπογράμμισε η τραγουδίστρια: «Δεν έχω βάλει μέσον για να μπω στο Big Brother. Μπήκα επειδή το ήθελα και με διάλεξαν. Νιώθω τυχερή για αυτό, γιατί ήταν ένα όνειρό μου. Ήταν ένα βήμα παραπέρα στο να με γνωρίσει ο κόσμος και για τη δουλειά μου. Όνειρό μου ήταν το επάγγελμά μου. Σίγουρα το Big Brother ήταν ένα βήμα παραπέρα να με γνωρίσει ο κόσμος, γιατί 16 χρόνια δουλεύω και την αναγνωρισιμότητα που πήρα από το παιχνίδι δεν την είχα πάρει. Για αυτό ακριβώς τον λόγο μπήκα.»!

Και τόνισε: «Σαν γυναίκα έχω μάθει να έχω το χώρο μου και τον χρειάζομαι. Αλλά σαν γυναίκαι και πιστή είμαι και μαγειρεύω και καθαρίζω. Η δουλειά μου με κάνει δυναμική και παράλληλα ευαίσθητη.»!

Όσο για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά, είπε: «Ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλός φίλος και τίποτα άλλο.»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved