Survivor: Πρόσωπα - Έκπληξη! Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor: Πρόσωπα - Έκπληξη! Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Όσα έγιναν πριν και μετά το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία...

Η νέα εβδομάδα για το Survivor έκρυβε αρκετές εντάσεις αλλά και εκπλήξεις για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο πρώτος αγώνας για την ασυλία έφερε πανηγυρισμούς στους κόκκινους παίκτες, οι οποίοι τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετρούν ένα σερί επιτυχιών στα αγωνίσματα ασυλίας.

Η μπλε ομάδα είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο συμβούλιο, με την Ελευθερία Ελευθερίου να είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Στα άκρα οι σχέσεις των παικτών, με τον Τριαντάφυλλο να στρέφεται κατά του Αλέξη Παππά. Λίγες ώρες μετά και ο Αλέξης Παππάς ξέσπασε μπροστά στην κάμερα.

«Για μια ακόμα φορά στο συμβούλιο, ο Τριαντάφυλλος είχε ξανά την ίδια αντιμετώπιση, όπως και σε κάθε συμβούλιο... προσπαθεί να ανάψει φωτιές στη δικιά μας πλευρά. Χτες συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον James ο οποίος είναι δικός μας αρχηγός και τον ανέδειξε με τα λόγια του, προκειμένου έτσι να φέρει μια ακαταστασία στη δικιά μας πλευρά», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Ακολούθησε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Κόκκινοι και μπλε παίκτες, συνάντησαν ξανά στην παραλία τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος ανακοίνωσε τη διαδικασία αλλά και το έπαθλο φαγητού της ομάδας που θα καταφέρει να εξασφαλίσει την ασυλία.

Οι κόκκινοι παίκτες συνεχίζουν το σερί των επιτυχιών, κερδίζοντας και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, για αυτή την εβδομάδα.

Σειρά είχε το συμβούλιο του νησιού. Για άλλη μια φορά, οι μπλε παίκτες θα έπρεπε να περάσουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ μετά την ανάδειξη του δεύτερου παίκτη, ο Αλέξης Παππάς θα έπρεπε να επιλέξει τον τρίτο υποψήφιο.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved