Άγριες Μέλισσες: Οι έρωτες στο Διαφάνι! Τα πάθη και οι ίντριγκες
Media

Άγριες Μέλισσες: Οι έρωτες στο Διαφάνι! Τα πάθη και οι ίντριγκες

Άγριες Μέλισσες: Έτσι σχηματίζονται τα ζευγάρια της τηλεοπτικής σειράς...

Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν χωριστεί πλέον σε ζευγάρια και η ζωή τους στο Διαφάνι, δείχνει να αλλάζει ριζικά...

Λάμπρος - Ελένη

Eκείνος έφυγε από το χωριό για περίπου δέκα χρόνια και επέστρεψε παντρεμένος. Ούτε αυτό, όμως, μείωσε το πάθος και την αγάπη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον, όσο κι αν καταπίεζαν τα συναισθήματα τους. Ο Λάμπρος αποφάσισε να χωρίσει, αλλά τελικά η σύζυγος του δολοφονήθηκε, ουσιαστικά στην προσπάθεια της να προστατέψει την Ελένη! Τόσο πολύ αγαπούσε κι εκείνη τον Λάμπρο... Αυτή η αγάπη δεν μειώθηκε ούτε τα έξι χρόνια που η Ελένη ήταν στη φυλακή, αλλά ούτε και πληγώθηκε, όταν εκείνη του αποκάλυψε όσα έζησε στα χέρια του Βόσκαρη. «Δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα», της απάντησε ο Λάμπρος, μόλις τα έμαθε όλα. «Το ότι το παραδέχεσαι και δεν το κουκουλώνεις είναι μια μεγάλη νίκη», της είπε και στάθηκε στο πλευρό της, στον αγώνα της να βάλει τον Βόσκαρη στη φυλακή. Λάμπρος και Ελένη είναι οι δύο χαρακτήρες της σειράς που παραμένουν σταθεροί, από το πρώτο επεισόδιο μέχρι σήμερα. Τώρα, εν μέσω... θύελλας αποκαλύψεων στο Διαφάνι, είναι επισήμως μαζί. Αρραβωνιάστηκαν ήσυχα κι απλά, το βράδυ της Παραμονής του 1966. Μάλιστα, ήταν η σειρά της... Ελένης να του το προτείνει! «Δεν θέλω να περιμένουμε άλλο... Αν το θέλεις κι εσύ ακόμα...», του είπε. Φυσικά, ο Λάμπρος το ήθελε, αφού ποτέ δεν έβγαλε τη βέρα από το δάχτυλο του, Απλά έδωσε και στην Ελένη τη δική της, Τόσο απλά... «Με αυτήν τη βέρα σε αρραβωνιάζομαι και δίνω όρκο στον Θεό πως, μέχρι το τέλος της ζωής μου, η ευτυχία σου θα είναι η μόνη μου έγνοια», της είπε! «Εσύ είσαι η ευτυχία μου. Σ' αγαπώ... από πάντα!».

Ασημίνα - Νικηφόρος

Έμεινε μαζί της στο χωριό και σιγά σιγά απορροφήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση, ώσπου τελικά έγινε... Δούκας στη θέση του Δούκα. Η Ασημίνα, αν και βαθιά πληγωμένη από την απιστία του -και μάλιστα με τη μικρή της αδελφή- έμεινε στο πλευρό του και μεγάλωσε σαν δικό της παιδί τον καρπό της προδοσίας του... Βλέποντας όμως, από τη μια, τον άντρα της να γίνεται σαν τον πατέρα του, αδίστακτος και φιλόδοξος, και την αδελφή της, από την άλλη, να επιστρέφει στο Διαφάνι, για να πάρει πίσω το παιδί της, άρχισε να φοβάται ότι δεν έχει πλέον άντρα, τουλάχιστον όχι αυτόν που παντρεύτηκε, και πολύ σύντομα δεν θα έχει και παιδί. Τον απάτησε κι εκείνη, με τη σειρά της, με τον Μπάμπη, αλλά μόνο γιατί σε εκείνον βρήκε παρηγοριά. Στη συνέχεια, του δήλωσε ότι δεν θέλει να συνεχίσει μαζί του, γιατί αγαπάει τον άντρα της ακόμα... Μέσα της, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Νικηφόρος άλλαξε με τα χρόνια ή έκρυβε καλά το σκληρό και αδίστακτο χαρακτήρα του, και αν εκείνη ζει από την αρχή ένα μεγάλο ψέμα. Έχει επιστρέψει μαζί του στο αρχοντικό των Σεβαστών, γιατί δεν θέλει να αποχωριστεί το παιδί που μεγάλωσε, αν και βαθιά μέσα της περιμένει να διακρίνει τον παλιό Νικηφόρο. Βάζει στο μικροσκόπιο κάθε του λέξη, κάθε του απόφαση, και νιώθει φοβισμένη, γιατί ξέρει πλέον ότι ο άντρας της μπορεί να φτάσει ακόμα και στο φόνο... Έχει δει, άλλωστε, τι μπορεί να κάνει, και στον Μπάμπη και στην αδελφή της και στον Φανούρη... Μπορεί να απειλήσει με πιστόλι, μπορεί να εξαπατήσει, μπορεί να στήσει σε βάρος κάποιου μια άδικη κατηγορία προκειμένου να πετύχει το σκοπό του..

Κωνσταντής - Δρόσω

Και κάπως έτσι, ο άλλοτε εγωιστής, παρτάκιας, ανέμελος και γυναικάς, μικρότερος γιος του Δούκα Σεβαστού έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Συναισθηματικός και ρομαντικός, αλλά και... τσεκουράτος: «Θα συνεχίσουμε να παίζουμε τις κουμπάρες ή θα μιλήσουμε ανοιχτά; Εγώ έχω ανοίξει τα χαρτιά μου, σ' τα έχω παραδεχτεί όλα. Θέλω να είμαι μαζί σου!». Μετά από αυτό ή -καλύτερα- μετά ΚΑΙ από αυτό, η Δρόσω... έπεσε! Και του ξεκαθάρισε πως ξέρει πολύ καλά άτι τη σχέση τους δεν τη δέχεται ούτε η Εκκλησία, δεν θα την αποδεχτεί ποτέ ούτε η Ελένη, που τη θεωρεί μάνα της, ούτε οι δικοί του, όμως δεν την ενδιαφέρει ο γάμος. Αυτό το έχει ξεπεράσει.

Πηνελόπη - Αλέξης και Μελέτης

«Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα», έχει πει ο Μελέτης στην Πηνελόπη και αποδεικνύει συνεχώς τα λόγια του με πράξεις. Ο έρωτάς τους, όμως, ήταν από την αρχή καταδικασμένος...
Οι Σεβαστοί δεν θα έδιναν ποτέ τη μοναχοκόρη τους στο φτωχό παραπαίδι του Δούκα, που όταν μεγάλωσε τον έχρισε επισήμως επιστάτη του, αν και η άλλη του ιδιότητα ήταν εκείνη του «εκτελεστή». Αργότερα, η αποκάλυψη πως Πηνελόπη και Μελέτης είναι πρώτα ξαδέλφια, έγινε η ταφόπλακα οποιασδήποτε ελπίδας είχαν για ένα «ευτυχισμένο τέλος». Έπειτα από αυτήν την αποκάλυψη, ο Μελέτης έχει υποχρεωθεί να δει την αγαπημένη του δύο φορές να ντύνεται νύφη. Και όσο κι αν τον πονάει, τον Αλέξη Γραμματικό τον θεωρεί πολύ καλή επιλογή για εκείνη. Ωστόσο, μια στιγμή αδυναμίας του θα γκρεμίσει όσα προσπαθούσε καιρό! Μελέτης και Πηνελόπη παρασύρονται από τα καταπιεσμένα συναισθήματα τους, χωρίς να λογαριάζουν συγγένεια ή γάμο...

Δούκας - Μυρσίνη

Η Μυρσίνη, στη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, έχει αρκετές φορές βρει ή επιχειρήσει να βρει το πάθος σε άλλους... Ακόμα και στον αδελφό του άντρα της, τον Μιλτιάδη! Πιο πρόσφατος, φυσικά, εραστής της ήταν ο Κυπραίος... Ο Δούκας, αντίθετα, ήταν πάντα αφοσιωμένος στις επιχειρήσεις του. Το πάθος του ήταν πάντα για δύναμη και πλούτο. Σκληρός, αδίστακτος, υπέρμετρα φιλόδοξος και βαθιά συντηρητικός, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του. Ο γάμος τους έχει τελειώσει εδώ και καιρό και δεν μένει παρά το διαζύγιο για να το επιβεβαιώσει... Και το ζητά ο Δούκας, όταν συνειδητοποιεί τι έκανε ο Βόσκαρης στην Ελένη με τις ευλογίες της γυναίκας του! Ένα διαζύγιο που, όμως, «μπλοκάρει» ο Βόσκαρης (ένας ακόμη λόγος για να τη χωρίσει ο Δούκας, αφού ποτέ δεν της συγχώρησε ότι έβαλε ξανά στις ζωές τους τον αδίστακτο παλιό τους επιστάτη, τον οποίο ο ίδιος είχε κάποτε είχε διώξει με τις κλοτσιές, αλλά και η ασθένεια της Μυρσίνης.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved