8 Λέξεις: Ο Φοίβος μας συστήνει πρώτη φορά τη μαμά του!
Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο, ο «Φοίβος» από τις 8 Λέξεις μας σύστησε τη μαμά του!
Ο Τζούλιο, ο οποίος έγινε γνωστός από το ρόλο του στη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις ως Φοίβος Μαρόγλου και είχε άσχημο τέλος μέσα στη φυλακή, πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια η μαμά του και δημοσίευσε μία τρυφερή κοινή φωτογραφία τους στο instagram.
O ηθοποιός έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του ότι είναι μισός Κύπριος και μισός Ιταλός από τη μεριά του πατέρα του, τον οποίο έχασε όταν ήταν 16 μηνών.

Ο Τζούλιο είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν 16 μηνών. Δεν έχω αναμνήσεις, μόνο από φωτογραφίες. Μου έλειψε η πατρική φιγούρα όταν ήμουν πολύ πιο μικρός. Μάλιστα δεν είχα ούτε παππού, ούτε γιαγιά γιατί η μητέρα μου έχασε τους γονείς της όταν ήταν μικρή, έτσι ήμουν μόνο με τη μητέρα μου».
Μεγάλωσε με τη μαμά του και της έχει τρελή αδυναμία.
Η μαμά του ηθοποιού έγινε 62 χρονών και πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό μία υπέροχη φωτογραφία και εμείς την είδαμε για πρώτη φορά, δείτε την και εσείς στην παρακάτω gallery!
Σε αγαπώ πολύ" έγραψε!