Ήλιος: Ο Φίλιππος δέχεται δολοφονική επίθεση - Μπαίνει στο στόχαστρο του δικηγόρου
Media

Ήλιος: Ο Φίλιππος δέχεται δολοφονική επίθεση - Μπαίνει στο στόχαστρο του δικηγόρου

Ήλιος: Tο πείσμα του Φίλιππου να ξεσκεπάσει τον Μενέλαο Μακρίδη τον οδηγεί στα άκρα. Βάσει σχεδίου, ο Βενεκίδης προσπαθεί να απαλλαγεί από τον δικηγόρο ώστε να έρθει κοντά με τον επιχειρηματία. Όμως, αυτή του η απόφαση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του, αφού δέχεται δολοφονική επίθεση.

Η άφιξη του επιχειρηματία Μενέλαου Μακρίδη στην Καβάλα έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων. Όπως σας αποκαλύψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του περιοδι­κού μας, ο Δημήτρης ξεκίνησε έρευνα για να συλλέξει στοιχεία για τη ζωή και τη δράση του. Όμως, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, στην πορεία θα δούμε ότι τα στοι­χεία που έχει συγκεντρώσει ο Λαινάς χάνονται.

Πίσω από αυτό κρύβεται ο δικηγόρος, ο οποίος ενημερώνει τον Μενέλαο και βάζουν στόχο τον αστυνόμο. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης και ο Φί­λιππος συναντιούνται για να αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα κινηθούν ώστε να καταφέρουν να ξεσκεπάσουν τον άντρα. Έτσι, ο πρώτος πείθει τον Βενεκίδη να προσπαθήσει να μπει στις παρά­νομες δραστηριότητες του. Πράγματι, το επόμενο πρωί ο Φίλιππος ζητάει από τον Μενέλαο να του δώσει να αναλάβει κάποιες υποθέσεις. Εκείνος, όμως, είναι επιφυλακτικός μαζί του και αρνείται. Ο άντρας πεισμώνει και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο ώστε να καταφέρει να κερδίσει την εμπι­στοσύνη του Μακρίδη. Στη συνέχεια, ο τελευταίος δίνει εντολή στα τσιράκια του να τρομοκρατή­σουν την Αλίκη και τον Δημήτρη. Πράγματι, το ζευγάρι δέχεται απειλές, γεγονός που προκαλεί φόβο στη γυναίκα. Οι μέρες περνούν και ο Φίλιππος «μαγειρεύει» τα νούμερα των εισπράξεων από τα παράνομα εμπορεύματα, ώστε να φανεί ότι ο δικηγόρος κλέβει τον Μενέλαο. 'Έπειτα, συμ­βουλεύει τον επιχειρηματία να απομακρύνει τον δικηγόρο από τη δουλειά.

Η είδηση αυτή εξοργί­ζει τον άντρα, ο οποίος αποφασίζει να πάρει τα μέτρα του, ενώ παράλληλα αρχίζει να εμπιστεύεται τον Φίλιππο. Φυσικά, για όλα τα παραπάνω ενημερώνεται ο δικηγόρος, ο οποίος γίνεται έξαλλος με τον Βενεκίδη. Πηγαίνει αμέσως να τον συναντήσει και του ζητάει εξηγήσεις. Όμως ο Φίλιππος δεν του δίνει περιθώρια για να μιλήσουν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μενέλαος απειλεί τον Δημήτρη πως, αν δεν σταματήσει την έρευνα, ο επόμενος στόχος του θα είναι η Αλίκη. Σύντομα, λοιπόν, δίνει εντολή στους συνεργάτες του να απαγάγουν την Αλίκη. Τις επόμενες ώρες κι ενώ εκείνη βρίσκεται μόνη της, δύο άντρες την πλησιάζουν και την ακινητοποιούν.

Εκείνη δεν προλα­βαίνει να αντιδράσει, ενώ τα τσιράκια του επιχειρηματία τη μεταφέρουν σε ένα απομακρυσμένο μέρος. Την ίδια ώρα, η οικογένεια της και ο Δημήτρης προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά μάταια. Η Αλίκη δεν απαντά στις κλήσεις τους, ενώ δεν μπορούν να τη βρουν πουθενά. Το μυαλό όλων πάει στο κακό, ενώ ο Λαίνάς αισθάνεται τύψεις που δεν προστάτευσε τη γυναίκα. Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν ταράξει πολύ την Αλεξάνδρα, η οποία αρχίζει να μη νιώθει καλά στην υγεία της και τη μεταφέρουν εσπευσμένο στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος είναι δυ­σαρεστημένος από την εύνοια που δείχνει ο Μενέλαος στον Φίλιππο.

Ο άντρας δεν μπορεί να δε­χτεί αυτό που συμβαίνει και έτσι αποφασίζει να δράσει μόνοςτου ώστε να απαλλαγεί από αυτόν. Οι ώρες περνούν και ο Φίλιππος δέχεται φονική επίθεση από έναν άγνωστο άντρα.Όπως είναι φυσικό, πανικοβάλλεται, αλλά βρίσκει τη δύναμη και αμύνεται. Μάλιστα, για καλή του τύχη, δεν τραυματίζεται σοβαρά.Όμως το γεγονός αυτό του προκαλεί αναστάτωση. Ο Βενεκίδης επικοι­νωνεί με τον Δημήτρη, ενώ λίγο μετά αναγνωρίζει τον άνθρωπο που του επιτέθηκε στο πρόσω­πο ενός από τα τσιράκια του δικηγόρου. Χωρίς να χάνει χρόνο, ενημερώνει τον Μενέλαο για όσα συνέβησαν. Τότε εκείνος πείθεται πως ο συνεργάτης του ενεργεί κρυφά από εκείνον και αποφα­σίζει να τον τιμωρήσει, όπως αρμόζει σε όποιον προδίδει την εμπιστοσύνη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved