8 λέξεις: Έκρηξη ζήλιας του Άκη για την Αποστολία - Τα ερωτικά σημειώματα και η αντίδρασή του
Media

8 λέξεις: Έκρηξη ζήλιας του Άκη για την Αποστολία - Τα ερωτικά σημειώματα και η αντίδρασή του

8 λέξεις: Ο Άκης, από την πρώτη στιγμή που γνώρισε και προσέλαβε την Αποστολία ως μαγείρισσα στο σπίτι του, ένιωσε κάτι ξεχωριστό γι αυτήν.

Κάτι που δεν του έχει συμβεί ξανά για καμία άλλη γυναίκα, με μόνη εξαίρεση τη σύζυγο του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Πριν από λίγο καιρό, ο Αρώνης και η Αποστολία έκαναν μία ειλικρινή συζήτηση σχετικό με τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Όμως οι δυο τους συμφώνησαν να μη χαλάσουν τη φιλική σχέση που έχουν. Μία συμφωνία που δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς τα βαθύτερα συναισθήματα τους αρχίζουν να έρχονται στο φως.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Άκης παρατηρεί πως η Αποστολία έχει αλλάξει στάση και συμπεριφορά απέναντι του, ενώ βγαίνει μόνη της όλο και πιο συχνά. Κάποια στιγμή, λοιπόν, τη ρωτάει ευθέως αν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. Εκείνη προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο να του δώσει μία σαφή απάντηση. Αυτό δεν του αρέσει καθόλου και την πιέζει όλο και πιο πολύ, μέχρι που η γυναίκα του επισημαίνει σε έντονο τόνο ότι τη φέρνει σε δύσκολη θέση και αρνείται να το συζητήσει. Αλώστε, εκείνη, από την πλευρά της, δεν τον ρωτάει με ποια γυναίκα βγαίνει κάθε βράδυ.

Λίγες ημέρες, μετά, ο Άκης βρίσκει στο σπίτι μία κάρτα με ερωτικό περιεχόμενο, που απευθύνεται στην Αποστολία, και έχει μία έντονη έκρηξη ζήλιας. Αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο άντρας που τόλμησε να σηκώσει τα μάτια του και να κοιτάξει την Αποστολία, οπότε κάνει μία παράτολμη ενέργεια. Ψάχνει το δωμάτιο της για να βρει κάποιο στοιχείο. Αλλά μάταια. Τότε ο ίδιος κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Αποστολία. Εκείνη ενοχλείται πολύ, εκπλήσσοντας με τη στάση της και τα λόγια της όσους βρίσκονται μπροστά και, κυρίως τον Άκη. Από την άλλη, ο επιχειρηματίας συνειδητοποιεί πως κάθε μέρα που περνά έχει ακόμη πιο έντονο ενδιαφέρον για εκείνη και μόνο π σκέψη πως μπορεί κάποιος άλλος άντρας να την κερδίσει, τον τρελαίνει.

Έλλη & Φρίξος θα γίνουν γονείς!

Ο Φρίξος και η Έλλη είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν περάσει διάφορες δοκιμασίες μέχρι να καταλήξουν να είναι μαζί. Ωστόσο, η κίνηση του νεαρού να χαρίσει ένα δαχτυλίδι στην αγαπημένη του πυροδότησε μία σειρά παρεξηγήσεων, με εκείνη να πιστεύει ότι πρόκειται να παντρευτούν. Γι αυτό τον λόγο, μάλιστα, δεν άργησε να ξεκινήσει τις απαραίτητες προετοιμασίες, φέρνοντας τον Φρίξο σε δύσκολη θέση. Όλα αυτά, τουλάχιστον, μέχρι τη στιγμή που απέσυρε την πρόταση γάμου και οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Έκτοτε, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Φρίξος είναι στεναχωρημένος από τον χωρισμό τους, ενώ εκείνη είναι-έξαλλη μαζί του. Σύντομα, όμως, ο Φρίξος επιστρέφει στην 'Ελλη και της εξομολογείται ότι έχει μετανιώσει οικτρά που απέσυρε την πρόταση γάμου και δηλώνει πιο ερωτευμένος από ποτέ.

Μάλιστα, την πείθει για τη μεταμέλεια του και αποφασίζουν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Λίγες μέρες μετά, η 'Ελλη είναι πολύ χαρούμενη και ανακοινώνει μία ευχάριστη είδηση στον αγαπημένο της. Συγκεκριμένα, πως δεν έχει πρόβλημα και μπορεί να κάνει παιδιά μιας και η ίδια είναι έγκυος. Τότε ο νεαρός αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Δηλαδή, πως της είχε πει ψέματα ότι έχει θέμα γονιμοποίησης, καθώς ήθελε να ακυρώσει τον γάμο τους. Προτού προλάβει όμως η 'Ελλη να αντιδράσει, ο νεαρός της εξομολογείται πως είναι πολύ χαρούμενος που θα γίνουν γονείς και της ζητάει να βάλουν μπροστά τις διαδικασίες για τον γάμο τους, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved