Survivor: Είναι οριστικό! Η Σοφία Μαργαρίτη αποχώρησε από το παιχνίδι!
Media

Survivor: Είναι οριστικό! Η Σοφία Μαργαρίτη αποχώρησε από το παιχνίδι!

Survivor: Δύσκολη η απόφασή της Σοφίας Μαργαρίτη να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

 

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Σοφία Μαργαρίτη να επιστρέφει από το νοσοκομείο στην ομάδα των Κόκκινων και στην καλύβα με γύψο στο πόδι της.

Μια φλεγμονή στο δάχτυλο την ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα, κάτι που δεν υποχωρούσε. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως το δάχτυλο έχει κάταγμα με αποτέλεσμα να τοποθετήσουν νάρθηκα στην παίκτρια της ομάδας και γύψο.

Αργότερα στο Συμβούλιο την είδαμε να βγαίνει έξω, έχοντας μια έντονη αδιαθεσία και ο Γιωργος Λιανός αποκάλυψε στην αρχή του Συμβουλίου πως θα δει η παραγωγή τι θα γίνει με την παραμονή της στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός απόψε ανακοίνωσε στο Συμβούλιο την οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι, καθώς το πρόβλημα με το δάχτυλο του ποδιού της δεν θα της επέτρεπε να αγωνιστεί για αρκετές ημέρες στα αγωνίσματα του ριάλιτι.

Φανερά απογοητευμένη η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας αποχαιρέτησε δυστυχώς με άσχημο τρόπο το όνειρο του Survivor.

Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη σε λίγες ημέρες και όπως σχολίασε και ο Γιώργος Λιανός, το ευχάριστο θα είναι πως θα βρεθεί σύντομα κοντά στους δικούς της ανθρώπους και κυρίως κοντά στα παιδιά της που τόσο της έχουν λείψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved