MasterChef 5: Ανοιχτό μέτωπο πλέον ανάμεσα σε Ηρώ και Μαρίνα! Η πρόκληση και τα καρφιά!
Media

MasterChef 5: Ανοιχτό μέτωπο πλέον ανάμεσα σε Ηρώ και Μαρίνα! Η πρόκληση και τα καρφιά!

MasterChef 5: Τα πολεμικά... μέτωπα δεν έχουν τέλος στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής με εκείνο ανάμεσα στην Ηρώ και τη Μαρίνα να ξεχωρίζουν. 

Μετά την επιστροφή του Κωστή στο παιχνίδι και τις ατάκες φωτιά που πέταξαν δημόσια ο Διονύσης με τον Ιωάννη εις βάρος του, έρχεται άλλη μία αντιπαράθεση ή μάλλον ανταγωνισμός για να "φουντώσει" στην τελευταία δοκιμασία του mystery box.

Οι παίκτες έπρεπε να βγάλουν ένα πιάτο, αντάξιο για το σημείο του διαγωνισμού, με υλικά από τον 5ο π.Χ. αιώνα.

Oι κριτές, όπως σε κάθε δοκιμασία του Mystery Box, θέλησαν να δοκιμάσουν τρία πιάτα από τους 18 συμμετέχοντες, και αυτή τη φορά κλήθηκαν η Μαρίνα, ο Διονύσης και ο Αντώνης για να κρίνουν οι Κοντιζάς-Κουτσόπουλος-Ιωαννίδης ποιο από τα τρία ήταν το καλύτερο για να κερδίσει το πλεονέκτημα στη δοκιμασία δημιουργικότητας.

Τότε ήταν λοιπόν που... βγήκαν τα μαχαίρια από την πλευρά της Μαρίνας η οποία δεν μπορούσε να ξεχάσει το πόσο πολύ την είχε προκαλέσει η Ηρώ στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία.

Μάλιστα, on camera η Μαρίνα έκανε και χιούμορ, λέγοντας ατάκες τύπου "Η Ηρώ πού είναι; Την αφήσαμε σπίτι;" επειδή η προσπάθειά της δεν είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των κριτών σε αντίθεση με τη δική της προσπάθεια που ήταν ανάμεσα στις τρεις καλύτερες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved