Έξαλλος ο Λιάγκας! Η πρώτη δοκιμασία στη Φάρμα και η «φαρμακερή ατάκα»
Media

Έξαλλος ο Λιάγκας! Η πρώτη δοκιμασία στη Φάρμα και η «φαρμακερή ατάκα»

Χαμός έγινε στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης με αφορμή τα πρώτα πλάνα από τη Φάρμα.

Στο βίντεο που είδαμε στην εκπομπή παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία που κλήθηκαν να κάνουν οι παίκτες. Ποια είναι αυτή;

Να φτιάξουν ένα κοτέτσι!

Στο άκουσμα αυτή της δοκιμασίας ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας πόσο δύσκολο είναι κανείς να φτιάξει ένα κοτέτσι!

Συγκεκριμένα είπε στον «αέρα» της εκπομπής: «Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ρε παιδιά ένα κοτέτσι, δουλεύετε;», είπε με τους συνεργάτες του να υποστηρίζουν το αντίθετο.

«Επειδή είμαστε στον Ant1 πρέπει να γλείφουμε τον Ant1, εγώ έχω μάθε όπου κι είμαι να τα λέω», είπε με ένταση ο παρουσιαστής.

Σε αυτά τα πρώτα πλάνα είδαμε τους παίκτες να προσπαθούν να στήσουν το κοτέτσι και τις «αρχηγικές τάσεις» να παίρνουν φωτιά! «Η Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00 και ανοίγει τις πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Ο Σάκης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη. Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο

1 Αγώνας Αρχηγίας

1 Quiz της Φάρμας

1 Αγώνας Ασυλίας

1 Παιχνίδι Επάθλου

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

«Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved