MasterChef 5: Χριστίνα Παπαοικονόμου: Η εμπειρία στο ριάλιτι και ο εφιάλτης του κορονοϊού!
Media

MasterChef 5: Χριστίνα Παπαοικονόμου: Η εμπειρία στο ριάλιτι και ο εφιάλτης του κορονοϊού!

Η Χριστίνα Παπαοικονόμου ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο φετινό Master Chef.

Δυστυχώς αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής άδικα, όπως θεώρησαν και οι περισσότεροι συμπαίκτες της. Η Χριστίνα αγαπά τη μαγειρική, απορρίπτει την ίντριγκα και θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία.

Πολλοί συμπαίκτες σας είπαν ότι τους διδάξατε πράγματα το διάστημα που μείνατε μαζί τους. Τι ακριβώς τους μάθατε;

Είμαι πολύ περήφανη που οι συμπαίκτες μου ανέφεραν κάτι τέτοιο και νιώθω τυχερή που τους γνώρισα. Κυρίως τους μιλούσα για την ομορφιά της φύσης, που έχουμε σε αφθονία, και το πώς μπορούμε να τη συμπεριλάβουμε στο πιάτο μας. Τους έδειξα διάφορα βότανα εξηγώντας τις ιδιότητες τους. Επιπλέον, λόγω των καλών αγγλικών μου, πολλοί μου ζητούσαν να μεταφράσω συνταγές ή τεχνικές από τα βιβλία μαγειρικής που μας παρείχαν στο σπίτι.

Βλέπουμε ότι τα πνεύματα στο σπίτι έχουν οξυνθεί πολύ. Αν παραμένατε μέσα, θα σας προβλημάτιζε αυτή η διάσταση του παιχνιδιού;

Εννοείται ότι θα με προβλημάτιζε, διότι προσωπικά αποφεύγω τέτοιου είδους διαπληκτισμούς. Οπότε, θα συνέχιζα να κρατώ ουδέτερη στάση.

Ποιους παίκτες θα θέλατε να δείτε να προχωρούν;

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο παίκτη ή παίκτρια που να ξεχωρίζω ιδιαίτερα. Σίγουρα, πάντως, μόνο εκείνους που έχουν καλούς τρόπους, εκτίμηση και ευγένεια.

Στην Αγγλία δουλεύατε ως νοσηλεύτρια και μάλιστα νοσήσατε από COVID. Πώς βιώσατε αυτή την εμπειρία;

Δούλευα σε εστιατόριο όταν νόσησα με COVID, τον Μάρτιο του '20. Ήταν μια πολύ επίπονη εμπειρία, γιατί συνέβη στις αρχές της πανδημίας και ήταν πολλά αυτά που δεν γνώριζα. Δεν γνώριζα, π.χ., τη θνησιμότητα ούτε το πώς να αντιμετωπίσω τα συμπτώματα. Παράλληλα, έπρεπε να προσέχω να μη μεταδώσω τη νόσο στο συγκάτοικό μου και αναγκαστικά απομονώθηκα.

Θα θέλατε μια δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι ή έχετε άλλα σχέδια για τη συνέχεια;

Ίσως, όλα είναι πιθανά. Θα ήθελα, γιατί δεν έχω να χάσω κάτι, εννοείται όμως ότι έχω και πολλά σχέδια για το μέλλον, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved