Survivor: Αποκάλυψη «βόμβα» από την Σαλαγκούδη: «Έψαχνα τρόπους να…»
Media

Survivor: Αποκάλυψη «βόμβα» από την Σαλαγκούδη: «Έψαχνα τρόπους να…»

Survivor: Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11-03) η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της στον Νίκο Μουτσινά και έκανε αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε.

«Θα ήταν 4-5 οι πόντοι που πήρα. Ήταν δύσκολα όσο φαινόταν τα αγωνίσματα, όταν αγωνιζόμουν εγώ. Νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στη γρηγοράδα. Εγώ και τα αθλήματα καμία σχέση. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ ούτε πριν από το Survivor είχαμε συναντηθεί. Εγώ δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου. Με αφορούσαν πολύ τα αγωνίσματα αλλά εκεί υπήρχαν πολλές κακουχίες, πολλά νεύρα και επειδή εγώ δεν ήμουν μια καλή παίκτρια ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Εγώ από την αρχή μέχρι το τέλος έλεγα ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με ψηφίζουν οι συμπαίκτες μου, οπότε προσπαθούσαν με τις επιθέσεις να με κάνουν να φύγω, μου έκαναν ένα ψυχολογικό πόλεμο. Δεν μπορεί να έφταιγα εγώ για όλες τις ήττες αλλά τις έριχναν πάντα επάνω μου», είπε ενώ αποκάλυψε:

«Στον προτελευταίο αγώνα δεν έπαιξα επίτηδες. Παρ’ όλα αυτά σε κάθε αγώνα μου έλεγαν να βγω εκτός. Στην αρχή ήθελα πολύ να τους διαψεύσω αλλά από ένα σημείο και μετά, αφού μου το επαναλάμβαναν στα μούτρα μου, στενοχωριόμουν και έκανα αυτό που ήθελε η ομάδα», είπε.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved