Survivor: Οι δηλώσεις της Σοφίας Μαργαρίτη για τις χρηματικές απολαβές των παικτών
Media

Survivor: Οι δηλώσεις της Σοφίας Μαργαρίτη για τις χρηματικές απολαβές των παικτών

Survivor: Καλεσμένη στην εκπομπή, Love it, βρέθηκε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Σοφία Μαργαρίτη

Έζησε τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ο τραυματισμός της, άλλαξε τα πάντα γύρω από τη συμμετοχή της στο Survivor 4. Η Σοφία Μαργαρίτη πέρασε σε αποκαλύψεις, μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Υπάρχει ένας τραυματισμός που δεν είναι τόσο ελαφρύς όσο νόμιζα εγώ. Έχω σπάσει ένα δάκτυλο και έχω στραμπουλίξει άλλα δύο στο αριστερό πόδι. Κάνω κάποια θεραπεία και δεν μετακινούμε. Έχει αφαιρεθεί ο γύψος, αλλά μου το έχουν δέσει και μετακινούμε με πατερίτσες. Ξεκουράζομαι πολύ και τρώω αυτήν την περίοδο πολύ», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου ρώτησε τη Σοφία για τα όσα συζητούσαν οι παίκτες σχετικά με τις αμοιβές για τις οποίες και είχαν συμφωνήσει με την παραγωγή.

«Σαφώς και έχω ακούσει, αλλά εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτό. Όλοι ήμασταν ισάξιοι και ισότιμοι. Όλοι μπήκαμε να πεινάσουμε, να αγωνιστούμε και να φέρουμε νίκες στην ομάδα. Εγώ προσπάθησα να δώσω όλο μου το είναι στα αγωνίσματα και στην καλύβα και αυτό αποδεικνύεται και με τον τραυματισμό μου. Έσπασα το δάκτυλό μου στον αγώνα», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved