Survivor: O τσακωμός Χοψονίδου - Παππά που δεν είδαμε ποτέ!
Media

Survivor: O τσακωμός Χοψονίδου - Παππά που δεν είδαμε ποτέ!

Survivor: H Βαλέρια Χοψονίδου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον άγνωστο στους τηλεθεατές καβγά της με τον Αλέξη Παππά

Σου είχε ξαναγίνει πρόταση για το «Survivor»;

«Φέτος ήταν η πρώτη φορά. Είχα μια επικοινωνία με την παραγωγή, όμως αφήσαμε μετέωρο το ζήτημα μέχρι να ξαναμιλήσουμε και να συστήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ, έπρεπε να αποφασίσω μέσα σε μιάμιση μέρα».

Υπήρχε κάποια δεύτερη σκέψη στο μυαλό σου επειδή θα πεινούσες;

«Δεν ήταν μόνο η πείνα, σίγουρα υπήρχε το θέμα της καθαριότητας, της συμβίωσης με άλλα 10 άτομα που δεν έχεις επιλέξει, και φυσικά τα αθλήματα. Κατά καιρούς κάνω γυμναστική, αλλά φυσιολογική, δεν είμαι πολύ αθλητικό κορίτσι και νομίζω το είδατε αυτό ξεκάθαρα (γέλια)».

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο εκεί;

«Ο ύπνος. Δεν μου ήταν δύσκολο να συνηθίσω το σανίδι, γιατί γενικά κοιμάμαι στον καναπέ του σπιτιού μου, και όταν γύρισα από το παιχνίδι είχα πιαστεί και ήθελα να κοιμηθώ στο πάτωμα. Το θέμα ήταν η υγρασία, κρυώναμε πολύ, ξυπνούσαμε και τα ρούχα μας ήταν μούσκεμα. Ο ύπνος στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει σημαντικό ρόλο».

Είχες βρεθεί σε κάποιον τσακωμό που τελικά δεν είδαμε;

«Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Παππά στο συμβούλιο, όταν με είχε ρωτήσει ο Γιώργος Λιανός αν νιώθω ότι έχω ενσωματωθεί στην ομάδα. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, τα πράγματα ήταν μια χαρά. Μετά, όμως, έβλεπα ότι μπορεί να κάθονταν στη φωτιά κάποιοι, να μιλούσαν και να σταματούσαν απότομα όταν πήγαινα. Off camera είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου στην ομάδα, τους είχα πει ότι με ενοχλεί αυτό το πράγμα και πως νιώθω άβολα. Φυσικά αυτό δεν άλλαξε τις επόμενες μέρες, αλλά βγαίνοντας από το παιχνίδι το καταλαβαίνω. Όταν είσαι έναν μήνα με κάποια παιδιά είναι πολύ λογικό να δεθείς μαζί τους και επειδή ήμουν νέα προσθήκη στην ομάδα, μπορεί να μην ήθελαν να μοιραστούν κάποια πράγματα μαζί μου».

Ποιον βλέπεις για νικητή στο «Survivor»;

«Πιστεύω πως μέσα στην πεντάδα θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, γιατί είναι ένα εξαιρετικό παιδί και τρομερός αγωνιστικά και ο Τζέιμς. Από γυναίκες πιστεύω ότι θα φτάσουν κοντά στον τελικό η Καρολίνα και η Μαριαλένα».

Τι κρατάς από την παραμονή σου εκεί;

«Έζησα» μια τρομερή εμπειρία ζωής, την οποία θα έχω να λέω στα παιδιά μου αύριο-μεθαύριο. Αυτό που κρατάω από όλο το παιχνίδι, όσο περίεργο κι αν ακουστεί, είναι πως η μια μέρα εκεί φαίνεται σαν μια εβδομάδα έξω στην πραγματική ζωή για να καταλάβεις πόσο δεν περνάει ο χρόνος! Στο "Survivor" πραγματικά εκτιμάς τα πιο απλά πράγματα».

Σου άρεσε κάποιος παίκτης σαν άντρας;

«Όχι. Είναι τέτοιες οι συνθήκες που ακόμα και να 'θελες να φλερτάρεις, δεν μπορείς. Είναι το τελευταίο πράγμα που μου περνούσε από το μυαλό, δεν κοίταξα ερωτικά κάποιον».

Σου κάνουν προτάσεις γάμου μετά το «Survivor»;

«Από το Instagram ναι, μου στέλνουν: "Σε παντρεύομαι, θέλω να γίνεις γυναίκα μου". Αλλά αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό, μου το έχουν στείλει πολλές φορές ακόμα και πριν από το παιχνίδι», σύμφωνα με το Tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved