House of Fame: Εκθαμβωτική και με νέο look η Ελένη Φουρέιρα στο 5ο live!
Media

House of Fame: Εκθαμβωτική και με νέο look η Ελένη Φουρέιρα στο 5ο live!

House of Fame: Μείναμε… άφωνοι με την sexy εμφάνιση και το νέο look της Ελένης Φουρέιρα στο αποψινό live concert!

Απόψε η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα μας υποδέχτηκε στο πέμπτο και πιο ανατρεπτικό live concert του House of Fame La Academia.

Η Ελένη Φουρέiρα επέλεξε να φορέσει για το αποψινό live ένα κοντό φόρεμα - mini σε αποχρώσεις διαφόρων χρωμάτων, αναδεικνύοντας έτσι το υπέροχο κορμί της και τα καλογυμνασμένα της πόδια για άλλη μια φορά. Αυτό που μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό είναι το κοντό μαλλί της παρουσιάστριας που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος από τις θέσεις της πιο «άπαιχτης» κριτικής επιτροπής θα αξιολογήσουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Στο πλατό του live concert βρέθηκαν οι καθηγητές των σπουδαστών και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος θα έχει για πρώτη φορά στα χέρια του ένα… κρυφό χαρτί που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα!

Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Holly Grace και η Αλεξάνδρα Κολαΐτη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύουμε. Ποιους θα στηρίξει με την ψήφο του το τηλεοπτικό κοινό;

Δείτε το βίντεο από την έναρξη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved