Γκουντάρας:Η ερώτηση της Καινούργιου που δεν περιμέναμε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Μενεγάκη
Media

Γκουντάρας:Η ερώτηση της Καινούργιου που δεν περιμέναμε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Μενεγάκη

Ευτυχείτε: Το παρασκήνιο γύρω από την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, έδωσαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, δεν δίστασε να ρωτήσει τον συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα, αν θα την άφηνε για να ξανασυνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ γνωρίζω ότι ιδανικά το MEGA θα ήθελε την Ελένη στην πρωινή ζώνη αλλά η Ελένη θέλει να ξαναπάει στο 13:00-16:00. Μάλιστα η εκπομπή της θα έχει μεγάλη ενότητα μαγειρικής. Δεν ξέρω όμως αν θα μαγειρεύει η Ελένη ή αν θα έχει κάποιον σεφ, έχει κάνει όμως μεγάλες συμφωνίες που μόνο ο Άκης Πετρετζίκης έχει τώρα στην τηλεόραση.», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και λίγο μετά ρώτησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της.

«Αν δεν γινόταν η συνάντηση -στην τελευταία εκπομπή- δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία. Από αυτή τη συνάντηση και μετά κατάλαβα ότι όλα είναι δουλειά. Πρέπει να βγαίνουν πάντα στην άκρη οι συναισθηματισμοί και να βάζεις πάντα κάτω την πρόταση, όποια και αν αυτή είναι και να δεις αν σε συμφέρει. Μέχρι αυτή τη συνάντηση ήμουν πάνω σε ένα συννεφάκι και δεν τα έβλεπα όλα σαν δουλειά. Τώρα πλέον αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά σου και πρέπει να κουβεντιάζεις όλα και να βλέπεις τι σε συμφέρει.», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας απαντώντας στην παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved