Survivor: Κατερίνα Καινούργιου: «Απαράδεκτη! Έπεσε στα μάτια μου η Νικολέτα»-Το λάθος της παραγωγής
Media

Survivor: Κατερίνα Καινούργιου: «Απαράδεκτη! Έπεσε στα μάτια μου η Νικολέτα»-Το λάθος της παραγωγής

H Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε το απόσπασμα του καβγά της Νικολέτας με την Μαριάνθη στο survivor!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία, οι φωνές της Μαριάνθης και της Νικολέττας ξεσήκωσαν τους παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους της παραγωγής που βρισκόταν εκεί.

Οι τόνοι των δύο γυναικών υψώθηκαν τόσο, που οι άνδρες του ριάλιτι έσπευσαν να τις χωρίσουν. Αφορμή για να ξεσπάσει ο καβγάς, φαίνεται πως στάθηκαν κάποια σχόλια τα οποία έκανε η Νικολέτα προς τη Μαριάνθη.

«Σε παρακαλώ, Νικολέτα... φώναξα γιατί το ποτήρι έχει ξεχειλίσει με όλα αυτά που λες και κάνεις. Έλα τώρα, κουνήσου τώρα. Ξεκίνησε να μου λέει ότι... κολλάω, όταν μιλάω μπροστά στις κάμερες και ναι, κολλάω γιατί είναι η πρώτη μου φορά. Η Νικολέτα βγήκε πρώτη να σχολιάσει...» είπε η Μαριάνθη Κάσδαγλη και συνέχισε να είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Και συνέχισε φωνάζοντας: «Δεν μιλάω σε εσένα, δεν ακούω καν, είσαι για γέλια. Έλα, Νικολέτα σε νοιάζει μόνο να κερδίσει και να βγεις να χορέψεις (...) Νομίζεις ότι η δική σου άποψη για εμένα, με νοιάζει; Γραμμένη σε έχω»!

Η Νικολέτα με ύφος της είπε: «Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου»!

Αυτό το στιγμιότυπο σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της! Αρχικά ανέφεραν ότι η παραγωγή έκανε λάθος που δεν έδειξε τι έγινε και η Μαριάνθη ξέσπασε, τα λόγια που είπε η Νικολέτα δεν προβλήθηκαν ποτέ!

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να πει ότι η Νικολέτα έπεσε στα μάτια της. Συγκεκριμένα ανέφερε: Απαράδεκτη! Έπεσε στα μάτια μου η Νικολέτα, μου θυμίζει κάτι πολύ μα πολύ χαμηλό… »!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved