Survivor: Η παρέμβαση της μάνας της Καρολίνας στο Ευτυχείτε - Τι συνέβη;
Media

Survivor: Η παρέμβαση της μάνας της Καρολίνας στο Ευτυχείτε - Τι συνέβη;

Survivor: Παρέμβαση στην εκπομπή, Ευτυχείτε έκανε η μάνα της Καρολίνας Καλύβα. Πώς αντέδρασε η μάνα της 31χρονης παίκτριας όταν είδε τον καβγά με την Χριστίνα Κεφαλά;

Γιατί θέλησε να επικοινωνήσει με την εκπομπή του Open;

Η Χριστίνα Κεφαλά πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία «έδωσε στεγνά» την Καρολίνα και αποκάλυψε ένα περιστατικό που οι τηελεθεατές δεν είδαν ποτέ!

Η Χριστίνα Κεφαλά ανέφερε ότι η Καρολίνα αποκάλεσε την Μαριάνθη με μια άσχημη βρισιά που αποτελείται από 4 γράμματα.

Συγκεκριμένα είπε: «Να πω κάτι τελευταίο γιατί εγώ είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω… Και ότι λέω το λέω γιατί είμαι λαϊκό παιδί και φτωχό παιδί και ξέρω ποιος με στηρίζει. Ξέρεις τι της είπες; Με τέσσερα γράμματα… Και ζήτησες συγνώμη για αυτό».

Το πρωί της Πέμπτης το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολιάστηκα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και από ότι φαίνεται η Καρολίνα αποκάλεσε την Μαριάνθη: «Ψ@λ@».

Την εκπομπή έβλεπε η μάνα της Καρολίνας η οποία παρενέβη τηλεφωνικά!

Η Ζωή Πολυχρονίδου είπε χαρακτηριστικά: «Παρακολουθώ όλα τα επεισόδια γιατί το παιδί μου λαμβάνει χώρα εκεί… είδα τον καβγά και θέλω να πω ότι η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων που ανακοινώθηκε από εσάς είναι μία υπόθεση τύπου κρεμάλας από την Soula Glamorous… Η Καρολίνα έχει δείξει την παιδεία της… Δεν έχω να πω κάτι κακό για την εκπομπή σας, γράφετε από κάτω τη λέξη που είπε το παιδί μου… Νομίζω ότι η Καρολίνα έχει αποδείξει ποιος είναι ο αθλητικός της χαρακτήρας… Θέσατε πολύ σωστά, αν έχει πει αυτή τη λέξη η κόρη μου…»!

Και τόνισε: "Όταν η Καρολίνα ρώτησε τους παίκτες της μπλε ομάδας που ήταν μπροστά αν άκουσαν κάτι, η Μαριαλένα απάντησε ότι δεν το άκουσε. Έχει τσιτώσει γιατί με απλή λογική, από αυτό που βλέπουμε οι συνθήκες εκεί αλλάζουν τον χαρακτήρα και δεν είναι αυτό που είναι πραγματικά τα παιδιά. Όταν μια κοπέλα που έχει βγάλει Πανεπιστήμιο με άριστα, μεταπτυχιακό…δεν είναι μόνο αυτό είναι και τι λέει όλος ο κόσμος για την Καρολίνα. Η Καρολίνα ναι μεν ακούει τον διπλανό της αλλά έχει απόλυτη και κάθετη κάποιες φορές γνώμη. Είναι αυτάρκης…"

Και πρόσθεσε: "Σαν άνθρωπος δεν έχει λόγους να παρασυρθεί από κάποιον. Νομίζω ότι δε θα καθόταν να ασχοληθεί καν με τη Μαριάνθη. Η Καρολίνα στη ζωή της έχει δείξει ότι δε της αρέσουν οι ίντριγκες και τα κουτσομπολιά, είναι γνωστή για αυτό. Εγώ 31 χρόνια είμαι δίπλα στο παιδί μου. Συμφωνώ με την αποχώρηση της Μαριάνθης, ο Τριαντάφυλλος είναι η πρώτη επιλογή. Εγώ βλέπω το Survivor για αγωνιστικούς λόγους, ο Τριαντάφυλλος δεν ανήκει στο αγωνιστικό. Δεν ήξερα ότι θα πάει στο Survivor μέχρι 15 μέρες πριν την αναχώρησή της και εκείνη δεν πίστευε ότι θα έχει τόσο ριάλιτι"!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την παρέμβαση της μάνας της Καρολίνας Καλύβα που συμμετέχει στο survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved