Survivor: Αυτός ο παίκτης πήρε την υψηλότερη αμοιβή
Media

Survivor: Αυτός ο παίκτης πήρε την υψηλότερη αμοιβή

Survivor: Μάθαμε ποιος παίκτης πήρε την υψηλότερη αμοιβή και σίγουρα θέλεις να ξέρεις και εσύ!

Ο ράπερ Bo ήταν καλεσμένος στην εκπομπής «Ευτυχείτε» και προέβη σε αποκαλύψεις για το survivor, τις αμοιβές που έπαιρναν οι παίκτες αλλά μίλησε και για τα χρήματα των παικτών στο φετινό ράλιτι επιβίωσης.

Ο ράπερ Bo είπε πως στο survivor που συμμετείχε εκείνος έπαιρναν λιγότερα χρήματα από όσα δίνονται στο φετινό.

Συγκεκριμένα είπε για τα χρηματικά ποσά που ακούγεται να παίρνουν οι παίκτες φέτος: «Πάνω κάτω το μηνιάτικό μας (6 χιλιάδες ευρώ) έχει γίνει εβδομαδιαίο τώρα»!

Και η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τον ρωτήσει αν ισχύει το ποσό των 6.500 ευρώ που ακούγεται για την Ανθή Σαλαγκούδη και απάντησε: «Νομίζω πως ισχύει χωρίς να το ξέρω βέβαια».

Και ανέφερε ότι όλοι οι παίκτες πήραν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει μόλις βγήκαν από το ριάλιτι: «Τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει τα πήραμε όλα κανονικά, μόλις βγήκαμε από το Survivor…».

Και ο ράπερ αποκάλυψε πρώτη φορά ότι υπήρξαν αντιδράσεις για τις χρηματικές αμοιβές τους: «Είχε γίνει μια αναμπουμπούλα ανάμεσα σε κάποια παιδιά για τα ποσά που έπαιρναν οι παίκτες. Απ’ όσο ξέρω τα περισσότερα τα έπαιρνε ο Λάμπρος Χούτος που ήταν και διεθνής ποδοσφαιριστής… Ο καθένας κάνει ένα deal, αλλά γιατί αυτό αλλάζει στην πορεία δεν το καταλαβαίνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved