House of Fame: Η εντυπωσιακή Φουρέιρα και ο sexy χορός με τον Μεταξόπουλο!
Media

House of Fame: Η εντυπωσιακή Φουρέιρα και ο sexy χορός με τον Μεταξόπουλο!

House Of Fame: To έκτο κατά σειρά live concert, μόλις ξεκίνησε και μείναμε... άφωνοι με την sexy εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην σκηνή της εκπομπής.

Η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και υποδέχτηκε στο stage τους σπουδαστές. Απέναντί τους βρέθηκε η πιο… άπαιχτη κριτική επιτροπή.

Μπήκε στο stage της μουσικής ακαδημίας λικνίζοντας το κορμί της, αποδεικνύοντας γι' ακόμη μια φορά πόσο άψογη σκηνική παρουσία έχει. Η Ελένη αποφάσισε να φορέσει σήμερα ένα δερμάτινο φόρεμα μαύρου χρώματος με λεπτομέρειες που φαινίοταν σαν σακάκι από την μέση και πάνω.

Αφού καλωσόρισε τους παίκτες, την κριτική επιτροπή και τους καθηγητές, τότε ο Πάνος Μεταξόπουλος με τους άντρες-παίκτες ανέβηκαν στην σκηνή, ξαφνιάζοντας την παρουσιάστρια και χόρεψαν όλοι μαζί!

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν, να αξιολογήσουν και να βαθμολογήσουν τις εμφανίσεις τους θέλοντας πάντοτε να φέρουν στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους.

Ο Γιώργος Σπετσιώτης, η Έλενα Δομάζου και ο ΟΒΙ είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύουμε. Ποιους θα κρατήσει στο House of Fame La Academia το τηλεοπτικό κοινό;

Δείτε το βίντεο της έναρξης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved