Η Φάρμα: Η σκληρή μονομαχία, ο νέος αρχηγός, οι δύο υπηρέτες και ο μεγάλος... καβγάς!
Media

Η Φάρμα: Η σκληρή μονομαχία, ο νέος αρχηγός, οι δύο υπηρέτες και ο μεγάλος... καβγάς!

Η Φάρμα: Δύο οι υποψήφιοι για την αρχηγία, ένας όμως τα κατάφερε. Ποιους επέλεξε για υπηρέτες αυτή την εβδομάδα;

Και τι δεν είδαμε στο νέο επεισόδιο της Φάρμας που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (2/4) μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Ερωτόκριτου Κιμιωνή, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέπτηκε τους παίκτες προκειμένου να τους παραδώσει το γράμμα που άφησε η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία, δηλαδή η Μαρία Σπυροπούλου.

Η Μαρία Σπυροπούλου, στο γράμμα της ενημέρωνε τους πρώην συμπαίκτες της πως επέλεξε να ορίσει πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

«Αφήνω για πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Ξέρει αυτός τι πρέπει να κάνει. Να είστε και να περνάτε καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων στο γράμμα της η παίκτρια που είχε μονομαχήσει με τη Μαρία Μιχαλοπούλου και δεν τα είχε καταφέρει!

Ο πρώτος υποψήφιος αρχηγός ήταν άντρας άρα και ο δεύτερος υποψήφιος θα έπρεπε να είναι επίσης άντρας.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών, υποψήφιος αρχηγός αναδείχτηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Οι δύο άντρες, ρίχτηκαν στο στίβο μάχης και ο νικητής θα αναδεικνυόταν ο αρχηγός της εβδομάδας!

Αρχηγός γι' αυτή την εβδομάδα λοιπόν αναδείχτηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Οι παίκτες κάθισαν και πάλι στο μεγάλο τραπέζι και ο αρχηγός έπρεπε να ορίσει τους δύο υπηρέτες, ένας εκ των οποίων στο επόμενο επεισόδιο θα ψηφιστεί και για αποχώρηση. Πριν από αυτό όμως έπαιξαν στο παιχνίδι ερωτήσεων και από τα κορίτσια κέρδισε η Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ από τα αγόρια ο Στράτος Τζώρτζογλου, με αποτέλεσμα να απαλλαχθούν και ο αρχηγός να μην μπορεί να τους δώσει τον ρόλο του υπηρέτη. Κάτι που άλλαξε όλα τα δεδομένα!

Δείτε ποιοι είναι οι νέοι υπηρέτες στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Το γεγονός ότι ψηφίστηκαν τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα για υπηρέτες, ενώ υπήρξε και τραυματισμός, έφερε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες. Ο Στράτος Τζώρτζογλου έγινε έξαλλος και λογομάχησε με συμπαίκτη του, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και μεταξύ άλλων μελών.

Δείτε ένα απόσπασμα από τον μεγάλο καβγά που ξέσπασε μέσα στη Φάρμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved