Έξαψη: Ο Ορφέας και η Μαρίνα βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στον ένοχο
Media

Έξαψη: Ο Ορφέας και η Μαρίνα βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στον ένοχο

Έξαψη:  Συγκλονιστικές εξελίξεις και απρόσμενα γεγονότα που ανατρέπουν τα δεδομένα στις ζωές των πρωταγωνιστών έρχονται στην «Έξαψη» αυτή την εβδομάδα. 

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA. Η Ίριδα, τρομοκρατημένη, ζητά από το Μηνά να συναντηθούν.

Την ίδια ώρα, ο Μηνάς βρίσκεται σε ρομαντικό δείπνο με τη Βίκυ. Ο Ορφέας και η Μαρίνα βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στον ένοχο. Η Τζόυ κρύβεται από τους γονείς της, μη θέλοντας να τους αντιμετωπίσει. Η μαμά της Αγάπης, ανακοινώνει στην Κλαίρη ότι ήρθε η ώρα να πάρει πίσω το παιδί.

Ο Γιάννος επιστρέφει στους ΑΑ, παρόλο που δεν πιστεύει καθόλου ότι θα τον βοηθήσουν. Ο Κωστής βλέπει τον Ορφέα και τη Μαρίνα σε μια τρυφερή στιγμή. Η Εβίτα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα.

Δευτέρα 5 Απριλίου
Επεισόδιο 40

Στο μαγνητοφωνάκι της Βίκυς, βρίσκεται μια πολύ ύποπτη συνομιλία. Ο Τζώρτζης κινητοποιεί την ασφάλεια του Ναυπλίου προκειμένου να βρεθεί η εγγονή του. Ο Κωστής θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Εβίτα πάει στο Ναύπλιο με τον Αλέξανδρο, ακολουθώντας τα ίχνη της Τζόυ.

Η Μαρίνα και ο Ορφέας, οργανώνουν σχέδιο δράσης, ερευνώντας έναν νέο ύποπτο. Ο Γιάννος διανύει την χειρότερη φάση της απεξάρτησης. Την ίδια ώρα, η Αδελφή Γλυκερία επισκέπτεται την Κλαίρη μεταφέροντας της πολύ δυσάρεστα νέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved