Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός

Γεμάτα ίντριγκες, μυστικά και δολοπλοκίες είναι και τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από Δευτέρα 5 Απριλίου έως και Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στις 20:00.

Η Τούλα αναγνωρίζει τον ηθοποιό Ντίμη Σπανούλη στο πρόσωπο του Μπαλαούρα και είναι έτοιμη να τινάξει το σχέδιο του Μένιου στον αέρα και να αποκαλυφθεί η αλήθεια στη Μυρτώ για τον… μούφα εκτιμητή! Στο σημερινό επεισόδιο, ένα προς ένα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός, γεγονός που αναστατώνει και διχάζει τα εγγόνια του, τα οποία τελικά θα φτάσουν ένα βήμα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη. Η Βαρβάρα σκαλίζει παλιές πληγές και προκαλεί αναστάτωση, τόσο στον παπά όσο και στην Κική. Η Καλλιόπη έξαλλη επεμβαίνει δυναμικά και κόβει από τη ρίζα τις κακές συναναστροφές του Ηλία, ενώ Μένιος και Φιλιώ εξορμούν κρυφά και συλλέγουν τις πρώτες τους τρούφες.

Στο χθεσινό επεισόδιο

Η Κατερίνα και ο Παναγής, αν και δεν έχουν εικόνα από τις κάμερες, ακούνε καθαρά τη Μάρμω να μιλάει με κάποιον που θυμίζει πολύ τον Βαγγέλα και μαζί με τους υπόλοιπους αποφασίζουν να αναλάβουν δράση και να μάθουν, επιτέλους, την αλήθεια για τον άντρα που κρύβει η Μάρμω σπίτι της.

Ο παπα-Ανδρέας τα βάζει με τον Ηλία και για πρώτη φορά αντιδρά στις απειλές και τους εκβιασμούς του. Παράλληλα, η Φιλιώ και ο Μένιος προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Χαραλάμπη, ο οποίος δεν λέει να φύγει από το σπίτι τους, για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους εναντίον της Μυρτώς, που πρόκειται να εμφανιστεί από στιγμή σε στιγμή.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς (Μένιος Τζούρας), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (παπα-Αντρέας), Ηλίας Ζερβός (Στάθης), Μαίρη Σταυρακέλλη (Μυρτώ), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Φωτεινή), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα), Φοίβος Ριμένας (Λουκάς)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved