Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κική παίρνει μια δύσκολη απόφαση για τη σχέση της με τον παπά
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κική παίρνει μια δύσκολη απόφαση για τη σχέση της με τον παπά

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γεμάτα ίντριγκες, μυστικά και δολοπλοκίες είναι και τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από Δευτέρα 5 Απριλίου έως και Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στις 20:00.

Ο Γιάγκος κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του στο σαλόνι της Μάρμως, με σκοπό να αποπροσανατολίσει την Κατερίνα και τον Τζώρτζη και η «αποκάλυψη» του Βαγγέλα να μη γίνει ποτέ.

Ο Χαραλάμπης και ο Κανέλλος συνασπίζονται για να λύσουν το μεγάλο μυστήριο της αρχαιοκαπηλίας, ενώ ο Παναγής αποκαλύπτει στον Μένιο και στη Φιλιώ ότι γνωρίζει τα πάντα για τα «αρχαία», κι έτσι ο Μένιος αναγκάζεται να του πει για την πλάκα που έστησαν στη Μυρτώ. Η Κική παίρνει μια δύσκολη απόφαση για τη σχέση της με τον παπά και η Μυρτώ φτάνει στο ραντεβού με τον αγοραστή, χωρίς όμως να υπολογίζει τι την περιμένει…

Στον ρόλο του εκτιμητή θα δούμε τον Κωνσταντίνο Ταταράκη

Στο επεισόδιο της Τρίτης (6-04) είδαμε:

Ένα προς ένα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός, γεγονός που αναστατώνει και διχάζει τα εγγόνια του, τα οποία τελικά θα φτάσουν ένα βήμα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη. Η Βαρβάρα σκαλίζει παλιές πληγές και προκαλεί αναστάτωση, τόσο στον παπά όσο και στην Κική..

Η Καλλιόπη έξαλλη επεμβαίνει δυναμικά και κόβει από τη ρίζα τις κακές συναναστροφές του Ηλία, ενώ Μένιος και Φιλιώ εξορμούν κρυφά και συλλέγουν τις πρώτες τους τρούφες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved