Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Στο σημερινό επεισόδιο (7-04) μια διαφήμιση αρώματος θα γυριστεί στο ξενοδοχείο και όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι.

Η Virginia, αναστατωμένη επειδή έστησε τον Javo την προηγούμενη νύχτα, προσπαθεί να τον βρει και να του εξηγήσει τι συνέβη αλλά εκείνος δε θέλει να ακούσει τίποτα και φεύγει. Εν τω μεταξύ, στο ξενοδοχείο, η Miranda και η Muñeca είναι υπεύθυνες για την κουζίνα κατά την απουσία του Javo και του Jazmín.

Η Lucía ανακαλύπτει ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αρωμάτων είναι ο Antonio Alcorta, ο δικηγόρος που από λάθος την είχε περάσει για συνοδό πολυτελείας πριν λίγο καιρό. Στην αρχή, κρύβεται, αλλά τελικά θα βγει μαζί του.

Ο Federico ετοιμάζει ένα ρομαντικό δείπνο για τη Miranda, αλλά τον στήνει πριν ξεκινήσει το γεύμα. Ενημερωμένος από τον Antonio, ανακαλύπτει ότι πρόκειται να συναντηθεί με τη Lucía και πιστεύει ότι δεν θα είναι καλό για την αδερφή της. Η Miranda καταφέρνει να σταματήσει τη Lucia και την πείθει να φύγει από το μπαρ όπου βρίσκεται με τον Antonio. Η Lucía ευχαριστεί τη Miranda για αυτό.

Η Carla συναντά τον διευθυντή της διαφήμισης και προσπαθεί να την αποπλανήσει μέχρι να της ζητήσει ραντεβού.
Όταν ο Javo συνειδητοποιήσει ότι σίγουρα δεν θα καταφέρει να βγει με τη Virginia, βγαίνει για φαγητό με τη Lolita, αλλά συναντούν τη Virginia και τον Ignacio στο ίδιο μπαρ. Η Virginia, που πιέστηκε από τον Ignacio, κάνει μια σκηνή στον Javo επειδή δεν εμφανίστηκε στη δουλειά και απειλεί να τον απολύσει.

Η Flor συναντά τον Jazmín, o οποίος της λέει ότι θα δουλέψει ξανά στο ξενοδοχείο. Η Flor νιώθει ευτυχισμένη. Η Miranda βλέπει ότι η Lucia δεν είναι καλά και καλεί τις αδελφές της να την παρηγορήσουν. Η Carla και η Virginia ακυρώνουν τα σχέδιά τους και πηγαίνουν στη σοφίτα της Lucía. Έτσι μεταξύ ποτού και παγωτού οι αδελφές το ρίχνουν λίγο έξω και περνάνε όμορφα παίζοντας χαρτιά όλες μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved