Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας θα καταφέρει να στρέψει τον Σίμο ενάντια στον Παναγή;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας θα καταφέρει να στρέψει τον Σίμο ενάντια στον Παναγή;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Μένιος στριμώχνεται από τον Παναγή και του αποκαλύπτει τα πάντα για το παιχνίδι που έχουν στήσει στη Μυρτώ.

Με τον Χαραλάμπη, όμως, που τον υποπτεύεται ότι μαζεύει κρυφά τρούφες με τη Φιλιώ, δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα… Λίγο αργότερα, η Μυρτώ μαθαίνει την αλήθεια για τα αρχαία του Πλατάνου! Γεμάτα ίντριγκες, μυστικά και δολοπλοκίες είναι και τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από Δευτέρα 5 Απριλίου έως και Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στις 20:00.

Η Τούλα προσπαθεί να εκμαιεύσει την αλήθεια για τον Βαγγέλα από την Κατερίνα και τον Παναγή, ενώ η Μυρτώ είναι ένα βήμα πριν από το εγκεφαλικό, αφού έχει καταλάβει την αλήθεια για τα αρχαία. Ο Στάθης, πάλι, ζει τ’ όνειρο, βλέποντας την αδερφή του σ’ αυτήν την κατάσταση και το απολαμβάνει. Ο Μένιος θέλει να μάθει για τις τρούφες περισσότερα, ενώ η Φιλιώ είναι αντίθετη, μην τους πάρει κανένα μάτι –και δεν έχει κι άδικο.

Ο Χαραλάμπης, στο μεταξύ, τους υποπτεύεται και προσπαθεί να βρει την επιταγή για να έχει αποδείξεις. Θα τη βρει; Ο Ηλίας θα καταφέρει να στρέψει τον Σίμο ενάντια στον Παναγή και να μάθει έτσι την αλήθεια; Ποιος θα βρει το περιοδικό με το άρθρο για τ’ αρχαία στον Πλάτανο και θα φέρει αναταραχή;

Τι είδαμε χθες

Ο Γιάγκος κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του στο σαλόνι της Μάρμως, με σκοπό να αποπροσανατολίσει την Κατερίνα και τον Τζώρτζη και η «αποκάλυψη» του Βαγγέλα να μη γίνει ποτέ. Ο Χαραλάμπης και ο Κανέλλος συνασπίζονται για να λύσουν το μεγάλο μυστήριο της αρχαιοκαπηλίας, ενώ ο Παναγής αποκαλύπτει στον Μένιο και στη Φιλιώ ότι γνωρίζει τα πάντα για τα «αρχαία», κι έτσι ο Μένιος αναγκάζεται να του πει για την πλάκα που έστησαν στη Μυρτώ.

Η Κική παίρνει μια δύσκολη απόφαση για τη σχέση της με τον παπά και η Μυρτώ φτάνει στο ραντεβού με τον αγοραστή, χωρίς όμως να υπολογίζει τι την περιμένει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved