Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Lucía επηρεάζεται από αυτό που της είπε η Miranda για το παρελθόν της με τον Ignacio. 

Η Lucía επηρεάζεται από αυτό που της είπε η Miranda για το παρελθόν της με τον Ignacio. Θέλει να το πει στη Virginia, αλλά η Mirandaτης το απαγορεύει. Όταν βλέπει τον Ignacio στο ξενοδοχείο, του επιτίθεται. Η Lucia φεύγει, αποφασισμένη να πει στη Virginia τα πάντα. Ο Ignacio απειλεί τη Miranda και σταματά την Lucia εγκαίρως.

Η Lucia δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το Mariano και αυτό την αναστατώνει. Λαμβάνει ένα μήνυμα από αυτόν, που της ζητά να τον συναντήσει σε ένα μπαρ. Αφήνει τα πάντα για να συναντηθεί μαζί του. Προς έκπληξή της όμως δεν είναι η Mariano, αλλά ο Julio, ένας όμορφος νεαρός άνδρας που μόλις του δόθηκε ο παλιός αριθμός τηλεφώνου της. Ο Julio προσπαθεί να την αποπλανήσει. Παρόλο που της αρέσει κάπως, η κατάσταση είναι παράξενη και η Lucia επιλέγει να μείνει μόνη της και φεύγει από τη συνάντηση θυμωμένη.

Η Virginia είναι λυπημένη που δεν μπορούσε να περάσει εκείνη την ξεχωριστή βραδιά με τον Javo και του γράφει ένα μήνυμα που στέλνει κατά λάθος στο Ignacio. Ο Ignacio της αγοράζει ένα φόρεμα και το μεταφέρει στο ξενοδοχείο για να της κάνει έκπληξη. Η Virginia πιστεύει ότι ο Javo το άφησε για εκείνη και το φοράει στο πάρτι παρουσίασης του βιβλίου του σεφ. Ο Javo καταλήγει να φιλάει τη Lolita στην κουζίνα. Η Virginia τους βλέπει ενώ λαμβάνει ένα μήνυμα από τον Ignacio που την κάνει να συνειδητοποιήσει το λάθος της.
Ο Jazmín μιλά με τη Flor, η οποία εξακολουθεί να είναι πολύ μπερδεμένη αλλά στο τέλος αγκαλιάζονται.

Η Carla είναι απογοητευμένη με τον Matias , αλλά όταν φτάνει ο Lucho, αμέσως αλλάζει διάθεση μέχρι που τον βλέπει να κοιτάζει μια άλλη γυναίκα στο μπαρ και φεύγει θυμωμένη. Αργότερα, ο Lucho προσπαθεί να την κερδίσει και της αγοράζει δώρο μια ζυγαριά , αφού του είχε πει ότι επρόκειτο να κάνει δίαιτα. Η Carla προσβάλλεται όταν βλέπει το δώρο γιατί πιστεύει ότι τη θεωρεί χοντρή.

Η Miranda αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει τον δρόμο της από τότε που έφυγε ο Manuel και ότι πρέπει να τον βρει. Ο Federico τη βλέπει αναστατωμένη και της δίνει ένα πικάπ με ένα δίσκο που περιέχει την αγαπημένη της μουσική.

Η Lucía ξεκινά ψυχοθεραπεία με έναν παλιό θεραπευτή. Αυτό την κάνει να σκεφτεί πράγματα από το παρελθόν και θυμάται έναν παλιό φίλο, τον Mike, τον οποίο αναζητά στο Facebook και κανονίζει να συναντηθεί. Η Miranda ζητά από τη Flor να της πει τα συναισθήματά της για τον Jazmín.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved