Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Ελπίδα αποφασίζει να γίνει ηθοποιός αλλά δεν βρίσκει συμμάχους
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Ελπίδα αποφασίζει να γίνει ηθοποιός αλλά δεν βρίσκει συμμάχους

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η αναγγελία μιας ταινίας στο σινεμά σκανδαλίζει τη γειτονιά και δημιουργεί μια σειρά από παρεξηγήσεις, ταυτόχρονα, όμως, εξάπτει και την περιέργεια του Άγγελου γύρω από το θέμα του σεξ.

Η Ελπίδα αποφασίζει να γίνει ηθοποιός, η Μαίρη και ο Στέλιος έρχονται αντιμέτωποι μ’ έναν μεγάλο πειρασμό, ενώ ο Άγγελος, ως άλλος αντισυνταγματάρχης Βαρτάνης, παρακολουθεί τη γειτονιά και ανακαλύπτει απρόσμενα μυστικά στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στις 22:00.

«Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά, τα ζούμε, φέτος, στην ΕΡΤ, μέσα από την οικογενειακή σειρά εποχής, σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η σειρά μυθοπλασίας, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 10 το βράδυ, μας μεταφέρει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα των καλύτερων… τηλεοπτικών μας χρόνων, και, εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων κι ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, του οκτάχρονου Άγγελου, και αφηγητή της ιστορίας, μας ταξιδεύει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Eπεισόδιο 43ο: «Στον αστερισμό του Βαρτάνη»

Η Ελπίδα αποφασίζει να παραιτηθεί από την Ολυμπιακή και να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν βρίσκει συμμάχους στην οικογένειά της. Η Παναγιώτα θέλει να επιστρέψει στους Γαργαλιάνους, όμως ο Στέλιος πατάει πόδι και την εμποδίζει.

Ο Άγγελος, ως άλλος αντισυνταγματάρχης Βαρτάνης, παρακολουθεί τους δικούς του αλλά και τη γειτονιά και ανακαλύπτει απρόσμενα μυστικά. Η γνωριμία της Ελπίδας με έναν γνωστό-άγνωστο, ταράζει τόσο εκείνη όσο και τη Μαίρη, ενώ ο κυρ Νίκος τσακώνει τον Άγγελο να κλέβει. Ο Παπαδόπουλος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στέλιο, το οποίο γίνεται αφορμή για συγκρούσεις…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved