Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής θέτει ένα μεγάλο και κρίσιμο ερώτημα στην Κατερίνα
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής θέτει ένα μεγάλο και κρίσιμο ερώτημα στην Κατερίνα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θέτει ένα μεγάλο και κρίσιμο ερώτημα, ο Παναγής επιμένει να μάθει το μεγάλο μυστικό της οικογενείας

Ο Μένιος στριμώχνεται από τον Παναγή και του αποκαλύπτει τα πάντα για το παιχνίδι που έχουν στήσει στη Μυρτώ.

Με τον Χαραλάμπη, όμως, που τον υποπτεύεται ότι μαζεύει κρυφά τρούφες με τη Φιλιώ, δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα… Λίγο αργότερα, η Μυρτώ μαθαίνει την αλήθεια για τα αρχαία του Πλατάνου! Γεμάτα ίντριγκες, μυστικά και δολοπλοκίες ήταν και τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ο Παναγής επιμένει να μάθει το μεγάλο μυστικό της οικογενείας και υποβάλλεται σε τεστ εμπιστοσύνης, στο οποίο τελικά κόβεται. Ο παπάς περνάει τη Μάρμω από ιερά εξέταση, αλλά το μόνο που καταφέρνει, τελικά, είναι να χάσει την ψυχραιμία του. Οι οικονομικές δυσκολίες των εγγονιών και η Χρύσα αναγκάζουν τον Τζώρτζη να δουλέψει ως delivery boy.

Η Βαρβάρα, ενθουσιασμένη με τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του Πλατάνου, κάνει μεγαλόπνοα σχέδια για την πολιτιστική δραστηριότητα του συλλόγου, κινούμενη κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Παναγής, ύστερα από μερικές ευχάριστες ώρες στην αγκαλιά της Κατερίνας, της θέτει ένα μεγάλο και κρίσιμο ερώτημα.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς (Μένιος Τζούρας), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (παπα-Αντρέας), Ηλίας Ζερβός (Στάθης), Μαίρη Σταυρακέλλη (Μυρτώ), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Φωτεινή), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα), Φοίβος Ριμένας (Λουκάς)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved