Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Lucía ξεκινά ψυχοθεραπεία με έναν παλιό θεραπευτή.

Αυτό την κάνει να σκεφτεί πράγματα από το παρελθόν και θυμάται έναν παλιό φίλο, τον Mike, τον οποίο αναζητά στο Facebook και κανονίζει να συναντηθεί. Η Miranda ζητά από τη Flor να της πει τα συναισθήματά της για τον Jazmín.

Η Carla αρχίζει να αισθάνεται άσχημα για το βάρος της και τρώει κρυφά. Ο Lucho την παρηγορεί και είναι εκεί για αυτήν. Η Carla του ομολογεί ότι ήταν χοντρή όταν ήταν μικρή και αυτό την έκανε να νιώθει απαίσια τότε. Η Virginia λαμβάνει τα αποτελέσματα των τεστ γονιμότητας. Τόσο αυτή όσο και ο Ignacio δεν έχουν κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής.

Ο Javo πρέπει να πάρει τον γιο του από το σχολείο επειδή επιτέθηκε σε έναν συμμαθητή του. Ο Sandy είναι θυμωμένος με τον πατέρα του για το χωρισμό του από την Amanda. Η Miranda βγαίνει με τον Damian και περνάνε πολύ όμορφα. Ο Federico ζηλεύει.

Ο Jazmín βρίσκει την τσάντα που έκρυψε η Lolita και θυμώνει. Η Lolita υποστηρίζει ότι κρύβεται από έναν άνδρα από το παρελθόν της. Ο Jazmín κρύβει την τσάντα. Η Muñeca τη βρίσκει και τη δίνει στον Javo, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η τσάντα είναι γεμάτη από λογαριασμούς πολλών δολαρίων. Αμέσως ζητάει εξηγήσεις από τη Lolita και εκείνη ομολογεί ότι το πραγματικό της όνομά είναι Milagros και ότι θέλει να ξεφύγει από την οικογένεια της χωρίς να επιστρέψει ποτέ πίσω. Ο Javo συγκινημένος, από την ιστορία την αγκαλιάζει και καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

Η Virginia συγκινείται από την ανάγκη του Ignacio να έχει ένα παιδί μαζί της και να ξεκινήσει μια οικογένεια. Ωστόσο, δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται τις αληθινές τους αγάπης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved