Η Φάρμα: Νέα δεδομένα για το ριάλιτι - Η ανακοίνωση που έκανε τους παίκτες να «παγώσουν»
Media

Η Φάρμα: Νέα δεδομένα για το ριάλιτι - Η ανακοίνωση που έκανε τους παίκτες να «παγώσουν»

Η Φάρμα: Στο νέο επεισόδιο, είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να συναντά ξανά τους παίκτες, δίνοντας το γράμμα που άφησε για εκείνους η Μαρία Φραγκάκη - Τι αλλάζει στο παιχνίδι;

Οι παίκτες της Φάρμας, πάνω που πίστευαν ότι έχουν ξεκινήσει μαζί μια νέα κοινή καθημερινότητα, ήρθαν ξανά αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη.

Στο νέο επεισόδιο, είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να συναντά ξανά τους παίκτες, δίνοντας το γράμμα που άφησε για εκείνους η Μαρία Φραγκάκη η οποία και αποχώρησε. Ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας, με τον Στράτο Τζώρτζογλου να βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο.

Τα δεδομένα όμως αλλάζουν για τη Φάρμα. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως κάθε εβδομάδα, ένας από αυτούς θα έχει την ασυλία, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή του στο παιχνίδι.

Η ασυλία μάλιστα θα έρχεται από επιλογή του κοινού, καθώς οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη στην ιστοσελίδα του ANT1. Η ψηφοφορία δεν θα έχει σχέση με την αποχώρηση από το παιχνίδι, η οποία γίνεται μέσα από αγωνιστική διαδικασία.

Πώς αντέδρασαν οι παίκτες στο άκουσμα της ανακοίνωσης;

Δείτε παρακάτω...

https://www.instagram.com/p/CNdKQgzKU02
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved