MasterChef 5: Αυτή και αν είναι ανατροπή! Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί!
Media

MasterChef 5: Αυτή και αν είναι ανατροπή! Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί!

MasterChef 5Η ημέρα της ψηφοφορίας είναι πάντα μια άβολη στιγμή για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. 

Όλοι κλήθηκαν να αναλάβουν την ευθύνη, που τους αναλογούσε, για την ήττα.

Μοναδικός «ασφαλής», ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος κέρδισε, την πιο κατάλληλη στιγμή, την ασυλία.

Τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και η Μαρία Λαζαρίδου, μπήκαν στη δοκιμασία της ψηφοφορίας.

Εξαιρέθηκε από την όλη διαδικασία ο Τζιοβάνι και έτσι οι υπόλοιποι τρεις παίκτες "ρίχτηκαν" στη μάχη για την εξασφάλιση της θέσης τους μέσα στο παιχνίδι.

Η Μαργαρίτα, η Μαρία και ο Τζαμάλ δοκιμάστηκαν σε ένα πάρα πολύ δύσκολο γλυκό πιάτο, ενός pastry chef νέας γενιάς, του Μαρίνου Κοσμά.

Με ένα πιάτο, που έμοιαζε ακατόρθωτο να γίνει ακόμα και από επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, οι τρεις τους έπρεπε να κρύψουν, όσο πιο βαθιά γινόταν, τον συναισθηματικό δεσμό, που τους ενώνει και να μαγειρέψουν σαν να είναι η τελευταία τους φορά.

Όσοι ήταν στον εξώστη παρακολούθησαν με αγωνία μια συνταρακτική μαγειρική δοκιμασία να λαμβάνει μέρος στην κουζίνα του MasterChef 5.

Κάποιοι προδίκασαν τι θα συνέβαινε και τελικά έμειναν έκπληκτοι με το αποτέλεσμα. Η βραδιά έκλεισε με μια αποχώρηση, που προκάλεσε σε όλους έντονα συναισθήματα και έκανε κάποιους να αναρωτιούνται πόσο τυχεροί ή πραγματικά ικανοί είχαν σταθεί μέσα στον διαγωνισμό.

Τι αποφάσισαν όμως οι κριτές;

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανακοίνωση της παίκτριας που αποχωρεί, τα δάκρυα και τις μεγάλες αγκαλιές παικτών και κριτών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved