Έξαψη: Ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα, αναστατώνει την Ίριδα και το Μηνά
Media

Έξαψη: Ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα, αναστατώνει την Ίριδα και το Μηνά

Έξαψη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις! Ένα ξαφνικό συμβάν, κάνει την Εβίτα να φοβηθεί πολύ για την υγεία της.

Ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα, αναστατώνει την Ίριδα και το Μηνά. Το ταξίδι του Γιάννου προς την νηφαλιότητα συνεχίζεται. Η Κλαίρη φοβάται, πως χάνει όποιον αγαπά.

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στην Αθήνα, για να της αποδείξει το αντίθετο. Ο Ορφέας προσπαθεί να επαληθεύσει τη θεωρία του, που θέλει το Μηνά μπλεγμένο στην υπόθεση της Βίκυς. Ο Κωστής εξομολογείται στη Μαρίνα τα πιο βαθιά του συναισθήματα. Ένα ξαφνικό συμβάν, κάνει την Εβίτα να φοβηθεί πολύ για την υγεία της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Κλαίρη δε μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια της Αγάπης. Ο Γιάννος την παρηγορεί και η κατάσταση, μεταξύ τους, μπερδεύεται. Η Βίκυ φοβάται ότι αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει, ίσως, ξαναχτυπήσει.

Ο Αλέξανδρος ανησυχεί για την κατάσταση υγείας της Εβίτας. Η Τζόυ αποφασίζει να συναντήσει τον Κωστή, για να μάθει την αλήθεια από κάποιον που εμπιστεύεται. Ο Ορφέας ανακρίνει ξανά το Νικηφόρο και του αποσπά μια πολύ σημαντική πληροφορία. Ένας ακόμη πιθανός ένοχος, έρχεται στην επιφάνεια.

Η Ίριδα, τρομοκρατημένη ζητά από το Μηνά να συναντηθούν. Την ίδια ώρα, ο Μηνάς βρίσκεται σε ρομαντικό δείπνο με τη Βίκυ. Ο Ορφέας και η Μαρίνα βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στον ένοχο. Η Τζόυ κρύβεται από τους γονείς της, μη θέλοντας να τους αντιμετωπίσει. Η μαμά της Αγάπης, ανακοινώνει στην Κλαίρη ότι ήρθε η ώρα να πάρει πίσω το παιδί. Ο Γιάννος επιστρέφει στους ΑΑ, παρόλο που δεν πιστεύει καθόλου ότι θα τον βοηθήσουν. Ο Κωστής βλέπει τον Ορφέα και τη Μαρίνα σε μια τρυφερή στιγμή. Η Εβίτα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved