MasterChef 5: Αυτή την παίκτρια υποστηρίζει ο Πετρετζίκης - Το μήνυμά του στο twitter!
Media

MasterChef 5: Αυτή την παίκτρια υποστηρίζει ο Πετρετζίκης - Το μήνυμά του στο twitter!

O Άκης Πετρετζίκης παρακολουθεί MasterChef 5 φανατικά και υποστηρίζει μία συγκεκριμένη παίκτρια.

Ο σεφ δεν δίστασε να αποκαλύψει δημόσια ποια παίκτρια στηρίζει γράφοντας ένα μήνυμα στο twitter και φυσικά όλοι χρήστες συμφώνησαν μαζί του!

Έφτασε η μέρα που οι 12 παίκτες του MasterChef που έχουν αποχωρήσει να διεκδικήσουν και να πάρουν πίσω μια θέση στο reality μαγειρικής!

Το twitter πάντως αποφάσισε ότι θέλει πίσω την 27χρονη Μαργαρίτα Νικολαΐδη που αν και ήταν φαβορί αποχώρησε το Σάββατο 10 Απρίλη!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Μαργαρίτα, η Μαρία και ο Τζαμάλ δοκιμάστηκαν σε ένα πάρα πολύ δύσκολο γλυκό πιάτο, ενός pastry chef νέας γενιάς, του Μαρίνου Κοσμά.

Με ένα πιάτο, που έμοιαζε ακατόρθωτο να γίνει ακόμα και από επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, οι τρεις τους έπρεπε να κρύψουν, όσο πιο βαθιά γινόταν, τον συναισθηματικό δεσμό, που τους ενώνει και να μαγειρέψουν σαν να είναι η τελευταία τους φορά.

Όσοι ήταν στον εξώστη παρακολούθησαν με αγωνία μια συνταρακτική μαγειρική δοκιμασία να λαμβάνει μέρος στην κουζίνα του MasterChef 5.

Κάποιοι προδίκασαν τι θα συνέβαινε και τελικά έμειναν έκπληκτοι με το αποτέλεσμα. Η βραδιά έκλεισε με μια αποχώρηση, που προκάλεσε σε όλους έντονα συναισθήματα και έκανε κάποιους να αναρωτιούνται πόσο τυχεροί ή πραγματικά ικανοί είχαν σταθεί μέσα στον διαγωνισμό. Η Μαργαρίτα αποχώρησε και… ήταν το μεγάλο φαβορί!

Τo όνομα της Μαργαρίτας έγινε trend στο twitter και μάλιστα ένας από αυτούς που τη θέλει ξανά μέσα και το λέει δημόσια, είναι ο Άκης Πετρετζίκης! Ο γνωστός σεφ έγραψε: «Ο λαός απαιτεί, Μαργαρίτα entry free» και... έτσι έγινε! Η Μαργαρίτα επέστρεψε!

Δείτε το μήνυμά του στο twitter!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved