Μετά το «Παρουσιάστε», πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο ιστορικές παραστάσεις!
Media

Μετά το «Παρουσιάστε», πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο ιστορικές παραστάσεις!

Μετά από την επιτυχημένη συμμετοχή στο σίριαλ "Παρουσιάστε", θα τον απολαύσουμε σε μια από τις πιο ιστορικές παραστάσεις.

Ο λόγος για τον Γιάννη Απέργη, τον τηλεοπτικό "Έλτον" που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, "Παρουσιάστε", όπου φέρει την υπογραφή του ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Απέργης μετά την επιτυχία του στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, θα τον απολαύσουμε στην ιστορική παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους", την χειμερινή σεζόν στο θέατρο Λαμπέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει συμφωνήσει και θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης. Η παράσταση έχει προγραμματιστεί μάλιστα να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Στην εν λόγω παράσταση, όπως έχει γνωστό θα πρωταγωνιστήσουν και ο Μέμος Μπεγνής με την Τζένη Θεωνά. Την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει ο Νικορέστης Χανιωτάκης.

Το "Σεσουάρ για δολοφόνους" στην Ελλάδα ανέβηκε πρώτη φορά 1999 και για τελευταία το 2012, με διαφορετικούς θιάσους κάθε φορά, ενώ κατά καιρούς ανεβαίνει και με περιφερειακούς θιάσους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved