Καραϊβάζ: Η έκκληση της οικογένειας: «Να μην ακούγονται και γράφονται σενάρια για τη δολοφονία»
Media

Καραϊβάζ: Η έκκληση της οικογένειας: «Να μην ακούγονται και γράφονται σενάρια για τη δολοφονία»

Αλήθειες με τη Ζήνα: Έκκληση προς τα ΜΜΕ απευθύνει η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε την Παρασκευή (09.04.2021).

"Να μην ακούγονται και γράφονται "σενάρια" για το τι έχει συμβεί" με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου των συνηγόρων που διόρισε η οικογένεια του δολοφονηθέντος.

Όλη η ανακοίνωση

«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί.

Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».

Δες το βίντεο από την εκπομπή

Η είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου έχει σοκάρει τους συγγενείς, φίλους και συναδέρφους του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του από δύο άντρες, την ώρα που οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν να επιστρέψει από την δουλειά του.

Οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε δίκυκλο μικρού κυβισμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νεκροτομής ο δημοσιογράφος φέρει δύο τραύματα κεφάλι, ένα στον λαιμό, έξι στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στη παλάμη που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να προστατευτεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved