MasterChef spoiler: Τα δάκρυα του Στέφανου και οι τρεις νικητές με τα μαχαίρια
Media

MasterChef spoiler: Τα δάκρυα του Στέφανου και οι τρεις νικητές με τα μαχαίρια

MasterChef: Τελική μονομαχία με έπαθλο μια θέση στον διαγωνισμό. Ποιος θα καταφέρει να γυρίσει στο σπίτι;

Την επιστροφή της Μαργαρίτας και την επιστροφή της Μαρίνας στο σπίτι του MasterChef ακολούθησε και ο Ιωάννης Αυλωνίτης στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/4). Ο Ιωάννης αναμετρήθηκε με τον Στέφανο, ο οποίος έχασε στις λεπτομέρειες και διεκδικεί απόψε την παραμονή του στο σπίτι.

Έξι παίκτες θα διεκδικήσουν για μία τελευταία φορά τη θέση τους στον διαγωνισμό. Ο Νίκος, η Μαρία, ο Στέφανος, ο Αλέξανδρος, ο Αντώνης και η Κωνσταντίνα παίρνουν μέρος σε μια δοκιμασία έκπληξη.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής του star, Στη Φωλιά των Κου Κου ο Τζιοβάνι ακούγεται να λέει ότι ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μαγειρέψει και ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ αγχωτική στην κουζίνα του MasterChef.

Η διαδικασία σήμερα θα είναι μία αντιγραφή πιάτου. Οι κριτές εξηγούν τη νέα δοκιμασία: «Οι έξι παίκτες θα γίνουν ζευγάρια με... μαχαίρια. Υπάρχουν έξι μαχαίρια να διαλέξετε. Από τα έξι μαχαίρια τα τρία έχουν επάνω ένα νούμερο και τα τρία κενά. Όσοι βρουν τα μαχαίρια με νούμερο επιλέγουν αντίπαλο. Οι μεν επιλέγουν αντίπαλο οι δε "καμπάνα" χωρίς να δουν το πιάτο αντιγραφής, αλλά τον δημιουργό του».

Έξι παίκτες, τρία ζευγάρια, τρεις μαγειρικές δοκιμασίες και o καλύτερος παραμένει στον διαγωνισμό.

Απ’ ότι βλέπουμε στο trailer κάποιοι παίκτες θα έχουν το πλεονέκτημα να επιλέξουν αντίπαλο, ενώ η δοκιμασία αφορά αντιγραφή πιάτου εντός 60 λεπτών. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο επεισόδιο, μετά το οποίο 3 παίκτες ή παίκτριες θα επιστρέψουν στο σπίτι και οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν οριστικά, θα δούμε ως guest ένα παλιό γνώριμο και πιο συγκεκριμένα το νικητή του MasterChef 4, Σταύρο Βαρθαλίτη.

Σύμφωνα με τα spoiler, τα πρόσωπα που θα καταφέρουν να παραμείνουν στο ριάλιτι της μαγειρικής είναι οι Αλέξανδρος, Μαρία και Νίκος Σκορδάκης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved